Actualitate Recomandări

Investiție de 60 de milioane de euro la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

O investiție în valoare de circa 60 de milioane de euro se va face șa Spitalul Județean de Urgență Bistrița, lucru care va duce sistemul de sănătate la un alt nivel, anunță președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

”Pregătim o investiție care va aduce sistemul de sănătate din județul nostru la un alt nivel!


La ședința ordinară a Consiliului Județean de la finalul acestei luni voi propune consilierilor județeni aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru extinderea unui nou corp al Spitalului Județean cu 4 etaje + pasarelă de legatură între corpul nou și cel existent.

Suprafața desfășurată construită va fi de aproximativ 14.500 mp.

Astăzi vă prezint imagini cu proiecția parterului noului corp de spital care va cuprinde un centru pentru dializă și o parcare semiautomată cu 90 de locuri de parcare. În zilele următoare voi veni cu imagini și de la celelalte secții ale noului spital!

Valoarea toatală a investiției va fi de aproximativ 60 milioane de euro!”, scrie Radu Moldovan pe Facebook.

”Pornind de la un concept pe care l-am văzut în urma unei vizite la unul din cele mai mari spitale din Statele Unite, a fost proiectată noua secție de Hemodializă, care urmează a fi amplasată la parterul pavilionului cu care dorim să extindem Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Secția va avea o zonă centrală de lucru a personalului medical, înconjurată de spații individuale pentru pacienți, astfel încât pacienții să fie în permanență sub supravegherea directă a personalului medical, dar în același timp să beneficieze de un înalt grad de intimitate, confort medical și hotelier pe timpul administrării tratamentului”, spune managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS