Actualitate

Ioan Deneș: Fiecare categorie socială va fi sprijinită

”De la 1 ianuarie veniturile a 3,27 milioane pensionari, reprezentând 70% din total pensionarilor din România, ale căror pensii sunt mai mici de 2.000 lei cresc cu procente cuprinse între 22% și 45%, spune senatorul PSD Ioan Deneș:

”Prin modelul propus de PSD, fiecare categorie socială va fi sprijinită, în mod diferit, cu accent pe românii cu venituri mici care sunt cei mai afectați de creșterea prețurilor!

Pensiile mici cresc mai mult!”.

2 comentarii

  • Ma intereseaza daca pesedeul ia in considerare sprijinirea celor care refuza totul, adica un loc de munca , un spatiu civilizat de locuit,munca pamantului sau refuzul de a munci in folosul comunitatii pentru sumele de bani primiti etc, alegand in schimb sa stea la crasma cat e ziua de lunga in pat sau la terase si mai apoi la furat, talharit ca sa isi faca rost de surse si pentru a doua zi.
    Sa ne spuna cum vor face calculele din bugetul tarii si a oamenilor cinstiti , harnici si onesti de la care se vor obtine acesti bani.
    Chiar si in comunism se derula sloganul NICI MUNCA FARA PAINE, NICI PAINE FARA MUNCA !

    • Drag ti a fost tie comunismul…Spune cum te inchinai la tabloul lui Stalin din sufagerie…Da te ai rugat degeaba ca n a iesit nimic din tine ,decat un legator de droade pe la telefoane.Aproape toti urmasii magistratilor din Bistrita au urmat cariera juridica …acum intelegi de ce te punea Gubesch la sapat gropi in gradina? A simtit ca nu i nilic de czpul tau si ca mintea ta nu poate retine si reproduce mai mult de trei idei fixe.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS