Politică

Ioan Oltean: Este o seară formidabilă. Am câştigat aproape peste tot în judeţ

Copreşedintele judeţean al ACL Ioan Oltean a anunţat lista localităţilor din judeţ în care Klaus Iohannis a câştigat detaşat în faţa lui Victor Ponta: "Este o seară formidabilă, care va rămâne scrisă în istoria României cu majuscule, o seară în care românii au scris istorie după 25 de ani de la o altă Revoluţie".

Copreşedintele ACL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat duminică seara, într-o conferinţă de presă, că le mulţumeşte tuturor locuitorilor din judeţ care au votat cu Klaus Iohannis.

„Este o seară formidabilă, care va rămâne scrisă în istoria României cu majuscule, o seară în care românii au scris istorie după 25 de ani de la o altă Revoluţie. Astăzi, poporul a făcut o alt fel de Revoluţie, a votului pentru schimbare. Iohannis preşedinte e un proiect în care am crezut, pentru care ne-am bătut şi în care ne punem mari speranţe. Suntem bucuroşi, dar bucuria noastră va fi ponderată, echilibrată, va fi deplină atunci când Curtea Constituţională se va pronunţa şi când preşedintele va depune jurământul într-o şedinţă solemnă a Camerelor reunite. Până atunci, avem bucuria ponderată, echilibrată şi speranţa de bine pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Le mulţumesc tuturor bistriţenilor, din Romuli până în Milaş, din Tiha Bârgăului până în Ciceu Mihăieşti, bistriţenilor din municipiu şi absolut tuturor românilor. Le mulţumim din suflet românilor din străinătate care au creat motivaţia formidabilă ca românii din ţară să iasă la vot. A fost formidabil. I-am văzut stând la cozi, cu umbrelele în mână, pentru a se proteja de ploaie pentru a determina schimbarea în România. Le mulţumim din suflet”, a spus Ioan Oltean.

Copreşedintele ACL Bistriţa-Năsăud a declarat că, după numărătoarea paralelă a voturilor din 109 de secţii de votare din Bistriţa-Năsăud, Victor Ponta a obţinut 35, 84%, iar Klaus Iohannis 64,16%.

„În mod cert, am câştigat în Maieru, Sîngeorz-Băi, Feldru, Rebrişoara, Parva, Rebra, Beclean, Năsăud, toată Valea Bârgăului. Aproape peste tot am câştigat. Sunt foarte puţine localităţi în care am pierdut şi unde diferenţa este foarte mică”, a spus Ioan Oltean.

14 comentarii

 • Nu imi convine. sint dezamagit [nu ca asi fi votat cu Ponta] . dar va felicit. nu am crezut asta. aste e viata. sinteti tari. i-ati ciuruit.

 • Nu a castigat Oltean sau Dolha! A castigat Iohannis!!! Felicitari!!! Romanii si-au dat seama cine e cel serios dintre candidati! Eu astept demisia lui Ponta si infundarea lui Oltean!

  • Nu trebuie ceruta demisia lui Ponta sa fie lăsat sa se facă de câcat cu promisiunile lui sa vedem cum scoate căruță de unde a bagato daca cineva din preajma lui Johanis. citește nu il demisionați pe Ponta lăsati-l sa vadă tot poporul cu cine are de a face …atenție. Nu il demisionați pe Ponta faceți-o sa para o recompensa si sa il vedem. Avertisment , nu il demisionați altfel veți raspunde in numele lui……..

 • Iohannis, sper sa faca o curatenie nemteasca in politica romaneasca! Poate Ponta o sa fie coleg de celula cu voiculescu, hrebenciuc, etc…

 • Nu va bucurati ,nu este inca cazul .S-au nu ati invatat ce le poate capul comunistilor .

  Ponta joaca la doua capete .Daca pierde si manifestatiile continua pierde si PM .
  Ce face ? Iese ,incearca sa linisteasca tabara adversa sa poata „lucra” ….

  Deocamdata asteptam …..

  Hai noapte bună tuturor ………….
  P.S. DACĂ/PENTRU că avem un câștigător posibil ca bvb mâine să nu mai scadă …………..bine că au pus capăt unui posibil scandal uriaș ………..posibil revoluție ………dacă se apucau de furat voturi peste noapte …………

  culmea furtului..sa numeri prada plangand ..Dumnezeu va da ce meritati ,intr-un tarziu .bine ales

 • @raul adrian, cu asta m-ai dat pe spate ” … daca cineva din preajma lui Johanis. citește nu il demisionați pe Ponta lăsati-l sa vadă tot poporul cu cine are de a face …” – „prietene” tu pe ce lume trăiești?, are și un nume?

 • Dl. Oltean se bucura degeaba…saracu nu stie ca nu-i victoria lui….de fapt el ii un penal pe bune….Ionele vezi ca-i victoria unui popor care s-a saturat de toti politicienii care au o amprenta penala….

 • nu va imbatati cu apa rece ….nu a catigat decat Johanis si daca vreti sa catigati pregati fete noi oameni competenti. nu uitati ce ati facut la alegerile parlamentare …nu uitati

 • Subscriu ce se spune mai sus!nu uitați nimic nu este veșnic si așa cum v-am pus acolo așa va si dam jos!nu uitați!mai ușor cu furtul si mai multe pentru noi,cei care votam….daca nu peste 5ani va lingeți pe bot de toate!

 • Domnule Oltean, tineti minte ca alegerile le-a castigat in primul rand omul Iohannis si modul lui de a se comporta ca si candidat. Voi din spatele lui ca persoane si partide trebuie sa va re-credibilizati, sa ne recastigati increderea prin puterea exemplului si pentru asta luati exemplu de comportament de la domnul Iohanis. Suntem multi care am inghitit multe si am luat suturi in cur sustinundu-l pe domnul Iohanis. Pentru orice alt candidat nu am fi facut-o. Sa speram la bine!

 • Oportunistul Oltean incearca sa isi taie o felie din meritul lui iOHANNIS….magar hot si nerusinat….crezi ca lumea nu te cunoaste??????lasa-ne si pleaca pana nu infunzi puscaria!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.