Politică

Ioan Turc: Domnul prefect nu are autonomie. Ar trebui să fie atent la propria lui situație

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, primarul Bistriței, a comentat demiterea lui Robert Linul, consilierul subprefectului Ioan Zăgrean, din funcția de secretar al Cancelariei Prefectului, de către prefectul Teofil Cioarbă.

”Robert Linul era angajat la Cancelaria Prefectului, iar această angajare s-a făcut la solicitarea prefectului Ioan Zăgrean, pentru că domnul Zăgrean se ocupă de un proiect extrem de important, aș spune pentru oraș nu doar pentru Instituția Prefectului și Consiliul Județean, mă refer la reabilitarea Palatului Administrativ. Totodată, domnului Zăgrean i-au fost delegate foarte multe atribuții ale prefectului, de către prefect evident, și în aceste condiții domnul Zăgrean avea nevoie de un ajutor, de un consilier. Faptul că Robert Linul a preluat de pe paginile oficiale ale PSD niște fotografii în care lideri ai PSD erau la un concurs de shoturi, fum, cu tineretul PSD e o realitate, adică ei au pus materialul la dispoziție, nu i-a spionat nimeni, nu a făcut nimeni muncă de detectiv. Robert doar a sesizat acest lucru și l-a făcut public, i s-a părut că nu e normal ce s-a întâmplat acolo”, a spus Ioan Turc într-o conferință de presă.

Ioan Turc a adăugat: ”Eu sunt convins că domnul prefect nu are autonomie, domnul prefect e și el omul cuiva acolo, el a executat o solicitare pe care i-a trasat-o domnul Moldovan. Dacă domnul Moldovan a găsit de cuviință să se ia de Robert Linul pentru că a preluat de pe paginile PSD niște poze și le-a interpretat așa cum a considerat de cuviință, eu sincer să fiu sunt oarecum intrigat. Domnul prefect ar trebui să fie… ca instrument mă refer acum la domnul prefect, nu îl judec aspru pentru că singura lui menire e… știți lanțul de la bicicletă, a primit un ordin și l-a pus în aplicare. Domnul prefect ar trebui să fie atent la propria lui situație, că are la ce să fie atent domnul prefect, nu la un tânăr care a făcut lucruri bune acolo. Robert e un caracter bine conturat, un tânăr pe care îl apreciez și despre care se va mai auzi”.

8 comentarii

 • Tara arde si baba se piaptana. Tot orasul e varza si grija ta personala e de ce a fost demis juniorul?
  Iti raspund eu. A fost demis pentru ca nu l-a dus capul sa isi vada de treaba lui.

  29
  15
  • Tara arde si prefectul nu merge la lucru decat 1 zile din 5, plus ca are 48 contracte cu alte primarii, ups, DNA:?????!!!!!! Asta e problema grava

   30
   8
  • dl consilier probabil nefiind lant de bicicleta(ca prefectul si subprefectul caci asa reiesie din declaratiile edilului, ca ar fi stimatii domni), nu a inteles rolul dumnealui in institutia prefectului. de ce atata agitatie?

   12
   5
  • Ce plm este foarte important pentru Cetățenii Oraşului renovarea clădirii prefecturi sau a primăriei ?! 🤣
   Politrucilor pe Cetățeni oraşului îi doare fix în kour de clădirile şi de wc-urile voastre din primărie.🤣

   41
   5
 • La cum arata orasul, am impresia ca Turc nu merge la lucru nici macar o zi, nu una din 5. Nelu’ e dovada vie ca nu doar meduzele pot sa supravietuiasca fara creier si coloana vertebrala.

  15
  15
 • Va felicit domnule primar pentru sustinere domnului Robert Linul un un si baiat de exceptie, un caracter foarte frumos si un baiat foarte integru legat de toti postaci sa isi mai vada de treaba lor si sa sustina tineretul daca ii adevarat ca prefectul are 48de contracte cu 48 de primari ce face DNA? Sa se autosesizeze si daca ii adevarat sa isi dea demisa domnul prerect

  16
  20
  • Prefectul are contracte cu 48 de primarii, dar la o primărie pot sa fie mai multe contracte. Unele pe numele soției altele pe numele fiului. Pe firmele lor oricum.

   15
   4
 • Nu ati inteles nimic buey carcotasilor.Consilierul ăsta era important intr un joc mult mai mare.Renovarea cladirii e o problema fundamentala in contextul in care la anul domnul primar va castiga alegerile la cons judetean iar fiecare birou va trebui sa aiba cate un bideu nou nouț.Asta era sarcina de partid.Plus ca bannere electorale din campania de la anul se fac din acelasi material din care se fac prelatele de camioane.Ca sa fie toti impacati ar trebui ca firma lui socrela sa informatizeze si primaria Bistrita ,nu numai pe la tzaranoaia…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS