Politică

Ce spune Ioan Turc despre varianta listelor comune PNL – PSD în alegeri

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a spus ce crede despre posibilitatea unor liste comune cu PSD în alegerile de la anul.

Dacă mi-aș dori? Răspunsul este: nu. PNL trebuie să meargă în alegeri autonom”, a afirmat Ioan Turc într-o conferință de presă.

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat recent că PNL are determinarea să meargă singur în alegeri, dar că nu este exclusă şi o altă formulă politică. Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a afirmat că nu dorește liste comune cu PSD.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus, despre o posibilă alianţă PSD-PNL la alegerile din 2024, că dacă sunt credibili în fața oamenilor politicienii celor două partide, e posibil să se ajungă la o alianţă, dacă nu sunt, atunci vor vedea după alegeri dacă mai fac o coaliţie sau nu: ”Sunt părerile împărţite, şi în interiorul PSD şi în interiorul PNL”.

3 comentarii

 • Separați sau cuplați , după alegeri tot in căruța psd-ului veți ajunge !
  Singura diferența va fi ca nu veți mai primi de la tovarășii voștri de călătorie (guvernare) nici hățurile, nici locuri în față !
  În șireglă , dragi „liberali” !
  În șiregla istoriei vă e locul , acolo veti avea muuuult timp să cugetați la consecințele trădării electoratului și după câțva ani de hurducături , poate o să vă vină mintea la cap !

  9
  1
 • Dorința mea este ca, PNL – ul sa dispară ca și PNȚ nici sa nu mai aud iei. Dacă nu se aliază cu PSD – ul. nu prind nimic adică……

 • Dorinta mea este ca aceasta GAITA sa fie imuscata de vanatorii liberali ca sa nu mai ciorovaiasca tampenii.
  Pune mana pe istoria Romaniei si vezi ce rol mare au avut PNL si mai ales PNTCD in destinul acestei tari.

  1
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.