Actualitate Politică Recomandări

Ioan Turc: M-am reîntâlnit cu bistrițenii din Ghinda, una dintre zonele mereu neglijate de primărie

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, candidatul Alianței PNL USR PLUS la funcția de primar al Bistriței:

”M-am reîntâlnit cu bistrițenii din cartierul Ghinda, una dintre zonele mereu neglijate de Primăria municipiului. Problemele celor care locuiesc aici sunt nenumărate. Mai întâi, podul care asigură accesul înspre pășunea comunală, cimitir și 20 de case este distrus. Administrația PSD asigurase în repetate rânduri că podul va fi reabilitat, dar totul a rămas la stadiul de promisiune.


O mare parte a străzilor din Ghinda sunt neasfaltate și fără șanțuri de gardă amenajate corespunzător. Nu există un sistem de preluare a apelor pluviale care să protejeze proprietățile oamenilor.

Căminul cultural este în paragină, la fel și baza sportivă – practic, un rât cu două porți atârnând. Pe de altă parte, comunitatea din Ghinda ar avea nevoie și de o capelă, investiție iarăși promisă de actualii edili, dar nerealizată.

Cu o administrație PNL-USR-PLUS, și cartierul Ghinda va intra într-un amplu proces de urbanizare, toate neajunsurile enumerate mai sus fiind pe un calendar al priorităților. În plus, prin Administrația Națională “Apele Române”, cursul pârâului Ghinda va fi amenajat pe 11 km, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic având în vedere toate standardele de calitate în materie. Și la Ghinda #SePoate!”.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/637942357128948

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

Etichete

23 comentarii

 • Turc e un viitor primar merituos, care merge intotdeauna in zonele vulnerabile ale Bistritei.
  Culmea, pe valea Ghinzii sta si Niculae, dar, in afara de a-si asfalta strada pe care locuieste chiar el, nu i-a pasat de nimeni din zona.
  Unde pune Turc degetul, fuge repede si Niculae sa promita ceva.

 • Strada Ghinzii, Valea Ghinzii și Ghinda au fost lăsate de izbeliște în jur de trei mandate de primar (12 ani).

  Doarme LDP-ul și Urbanismul?

  Rușine!!!

  • Strada Ghinzii, Valea Ghinzii se reabiliteaza chiar astazi, daca ai fi mers pana acolo ai fi stiut aceat lucru

  • Arata bine strada! Trebuie să înțelegem că cei de primărie se ocupa de tot muncipiul…Dar probabil v-ar placea doar in Cluj sau Oradea!

  • Vicele isi face propria strada, el atat poate! O face pe repede ca stie ca pierde si nu mai prinde el asa strada:))))

 • Iar a mers in Ghinda sa promita cai verzi pe pereti si vine Niculae sa rezolve problemele oamenilor.
  Unul cu vorba, altul cu fapta. Oamenii vad asta si vor vota cum trebuie in 27 septembrie.
  Niculae primar!

 • Oare cum a gasit Turc Ghinda? Cum a stiut unde se afla? De 4 ani nu a mai fost in Ghinda si acum apare ca Fat-Frumos si promite in dreapta si in stanga, stiind ca nu va deconta niciodata aceste promisiuni.

 • Dl Turc a avut posibilitatea să rezolve multe dintre problemele cetățenilor încă de pe vremea când a fost viceprimar. Atunci, dormea bine merci în scaunul de viceprimar, acum s_a trezit nițel. Oare pentru cât timp?

  • Pana acuma nu stiai ca existam . Nici nu stiai ca cartierul nostru apartine de bistrita si indraznesti sa vi aici ??? Pacat ca nam fost acasa ca in suturi te loam !!! Betiv mincinos cu slariu de lux !!!

  • Bai, oligofrenule agresiv!
   Din pacate, chiar Niculae al tau nu stia ca existati. Desi chiar vicele in exercitiu locuieste acolo, vine Turc deja a doua oara in zona sa va identifice problemele.
   Invata sa scrii corect, analfabetule, apoi ameninta in stanga si-n dreapta!

 • O sugestie sa mergeti noaptea -Calea Clujului , intre sens giratoriu Dedeman si intersectia cu Sigmir , zona de impozitare case de locuit, teren intravilan , zona fara trotuar , fara iluminat stradal , parca esti in jungla nu in orasul Bistrita …..

 • Ați pus locația pe GPS? De 4 ani nu ați calcat pe acolo și acum brusc cunoașteți problemele oamenilor? Duceti-va… Dar duceti-va tare!!!

 • Strada Valea Ghinzii se modernizeaza haotic. E sapat aproape 1 metru in fata portilor.

  Nu mai putem intra cu masinile in curti. Problema exista deja de mai bine de 2 saptamani. Au sapat si au plecat numai ei stiu unde.

  De ce au sapat daca nu vine nimeni sa continue cu urmatoarea etapa dupa ei?

  Sa inteleg ca pana la primavara nu mai poate nici ambulanta sa ajunga la noi?

 • Au intrat postaci PSD pe comentarii, bai oameni buni, atata Cretu cat si Niculae le-au zis oamenilor din Ghinda si Slatinita ca nu le vor face absolut nimic deaorece au votat cu PNL ultimele 2 alegeri, PNL a scos 75-80% in Ghinda, dar acuma a venit timpul lor sa voteze la locale PNL Ioan Turc si dupa sa se faca treaba si acolo si peste tot. JOS CIUMA ROSIE, RUSINE CIUMEI ROSII SI PENTRU MOTIUNE, JOS LABA DE PE PRIMARIE CORUPTILOR DIN PSD!

 • Văd că postacii psd își mută domiciliul după unde merge Turc. Hop, toți sunt locuitori din Ghinda. Hai bagajele și mutarea, în 27 vă mutați cu Niculae în pădure!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS