Actualitate Politică Recomandări

Stelian Dolha: Propunerea mea pentru agricultură

Candidatul Alianței PNL USR PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha:

”PLATFORMA PENTRU PRODUSE AGROALIMENTARE:

Platforma asigură promovarea pe canale comune a producătorilor, de asemenea și la nivel de distribuție și vizibilitate. În ceea ce priveşte distribuitorii mari, poate exista opțiunea conectării cu micii producători locali prin intermediul platformei, în funcție de cantitatea de produse și de strategia locală de vânzări. La nivelul orașelor, producătorii înscriși pe platformă pot beneficia și de puncte de vânzare (spații) echipate/adaptate în funcție de nevoile și specificul local (ex. camere frigorifice pentru produse agricole, spații de depozitare) pentru prezentare / testare / organizarea de evenimente de promovare.

Mini-incubator de afaceri și spațiu de lucru comun pentru producătorii locali – un spațiu dotat cu echipamente proiectate pentru mici procesatori de produse agricole, catering sau agricultori, care își pot pregăti și prelucra produsele într-o încăpere bine echipată și în conformitate cu normele de sănătate și siguranță. Producătorii pot beneficia de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor și identificarea oportunităților de investiții.

Totul va fi finanţat prin noul exerciţiu financiar al UE 2021-2026”.

https://www.facebook.com/StelianDolha/posts/2841246569310764

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS