Actualitate Recomandări

Ioan Turc: Oricât de multe lumini ar fi în oraș, adevărata lumină este în sufletul nostru (VIDEO)

Primarul Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, le urează sărbători fericite bistrițenilor, într-un mesaj video de Crăciun.

”Trăim cea mai frumoasă perioadă a anului și oricâte griji am avea, oricât am fi de obosiți, bucuria Crăciunului prin vestea nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos este mai puternică. La fel ca și în anii trecuți, am pregătit orașul pentru sărbătoare, dar oricât de multe lumini ar fi în oraș, adevărata lumină este în sufletul nostru. Cunoaștem cu toții semeni aflați în nevoie, oameni bolnavi, bătrâni, singuri. Să-i vedem cu adevărat și să le aducem un strop de mângâiere. Când ne vom așeza la masa de Crăciun, să știm în intimitatea noastră că unui om măcar îi este puțin mai bine pentru că am făcut ceva. O clipă de atenție, de generozitate, o vorbă bună, o încurajare ne vor face mai bogați. Vă dorim sănătate, pace în suflet și bucurii depline. Crăciun binecuvântat tuturor!”, urează Ioan Turc.

2 comentarii

 • Din ianuarie ii creste salarul….bucurii mari pe capul primarelului. Un strop de mangaiere pentru contul dumnealui. Merita si el…dupa atatea acuze de la bistritenii care in loc sa se bucure ca avem sala de sport si patinoar si centre si cultura si diplome de oraö verde si mobilitate isi permit nesimtirea sa comenteze despre strazi neasfaltate sau santiere sau locuri de parcare.

  https://www.youtube.com/watch?v=eq-IwmQVp0Q&ab_channel=TudorGheorghe

  19
  3
  • Da, îl felicităm pentru cum arată bulevardul Republicii, frumos luminat și fără movile de noroi. Bravo, ăsta da primar!

   8
   4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.