Politică

Ionuț Simionca: Avem șanse mari să câștigăm cel puțin șapte-opt primării

Liderul organizației județene PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, spune că la alegerile locale din acest an alianța dreptei ar putea câștiga cel puțin șapte-opt mandate de primar.

”Avem candidați pregătiți pentru alegerile care vor urma, se pare că alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare, în 9 iunie. Avem o alianță la nivel național, Dreapta Unită, formată alături de USR și Forța Dreptei. PMP este pregătit la nivel județean, avem candidați, sunt mulți aleși locali care vor veni alături de noi din Pro România și din ALDE. Avem șanse mari, 80-90%, ca în cel puțin șapte-opt comunități să câștigăm primării”, a afirmat într-o conferință de presă Ionuț Simionca, secretarul general al PMP la nivel național.

Ionuț Simionca, aflat pe lista Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare, a mai declarat: ”Când vedem această comasare, această disperare a social-democraților și liberalilor, mă gândesc la un slogan mai vechi: Ei sunt tot cu ei și noi tot cu voi. E mai de actualitate ca oricând. PSD și PNL au interes doar obiectivele de partid. Nu am fost criticul de serviciu, neavând o funcție publică și nici mandat de parlamentar. Când am avut ceva de zis am zis, dar i-am lăsat pe aleși să își facă treaba, să vedem dacă votul cetățenilor a fost dat în zadar sau nu. Cetățenii îi vor sancționa pentru ce nu au făcut, și nu prea au făcut, spre exemplu au dat proiectul Autostrada Nordului pentru o funcție de ministru, adică nu s-a făcut nimic cu Autostrada Nordului dar s-a făcut un ministru, la negocierile mari. Asta e realitatea”.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS