Politică

Ionuț Simionca: Din rău în mai rău. Unde este stabilitatea promisă românilor?

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, secretarul general al partidului, spune că România merge din rău în mai rău și că la orizont nu se întrevede nimic bun.

”Președintele Klaus Iohannis a predat țara la cheie către PSD și PNL sub promisiunea stabilității și rezolvării unor crize majore. Ce avem astăzi după aproape doi ani de guvernare PSD și PNL? Majorări istorice de taxe și impozite pentru mediul de afaceri și pentru populație, o inflație de peste 10%, PNRR blocat și cu un risc major de a pierde bani grei, gaură la bugetul de stat de peste 37 miliarde lei, împrumuturi externe făcute la dobânzi astronomice, record la angajările în sistemul bugetar, pensii speciale protejate.

România merge din rău în mai rău, fără nicio perspectivă pozitivă la orizont. Domnilor guvernanți, unde este stabilitatea promisă românilor?”, a postat Ionuț Simionca pe Facebook.

8 comentarii

 • Art. 47 – Nivelul de trai
  (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

  10
  1
 • poate ne spune Basescu??? a carei fiica tocmai ce a beneficiat de o prescriptie desi…..s-a imbogatit pe spatele tarii????????????????? Videanu? Berceanu? care tac si o duc bine merci???????? poate ne supn cei ce ne-au taiat in 2008 salariile si ne-au trimis 20 de ani inapoi in timp ce ei prin paradisuri fiscale faceau petreceri de lux???????O fi demult…dar n-am uitat….

  22
  4
 • …sa doneze din banii necuveniti, luati de la parlament…in perioada cat nu a avut nici o activirate parlamentara!!!! Adica 90%!!!!

  12
 • Da da, poate ne spun cei care au închis spitale și în trecut au privatizat industria și au vândut o la fier vechi. Clar ca de vina sunt politicienii, dar de vina suntem și noi catatenii ca ii credem. Normal trebuie făcuta o curățenie, pana nu scăpăm politicul de clanurile mafiote, proxeneți, etc…. nu se va întâmpla nimic. Ionuț dacă mâine ai fi tu președinte tot nu ai avea ce sa faci, ai nevoie de o gașca puternica în spatele tău, oameni de încredere, nu ai cum sa înlocuiești totul. Te ar vinde serviciile, cine știe ce dosare ar fi în stare sa mai fabrice…… Crezi ca Iohanis nu ar fi făcut mai multe???? Eu cred ca ar fi făcut….. Dar mafia e puternica și mare și probabil omul nu vrea sa se sacrifice pentru un popor de idioți care nu și vor binele, nu sunt educați și nici uniti.

  8
  1
 • Simionca a intrat în Parlament în 2016 pe electoratul lui Băsescu de atunci. Acum Băsescu a fost dovedit informator, i-au retras ăștia toate drepturile de fost președinte( indemnizația cât salariul lui Iohannis, dreptul la vilă RAPPS, dreptul la paza SPP, etc). Electoratul lui Băsescu nu mai există acum, deci PMP are sub 2,9% și nu mai intră în Parlament. Organizații întregi din PMP pleacă la AUR sau la PSD, oamenii se reorientează. Simionca va pleca și el azi-mâine, când o să vadă că-și pierde timpul degeaba în defunctul PMP.

  3
  1
 • Motto:
  “Cum de rămân nespânzurați
  Acești nerușinați și hoți?…
  Poate doar pentru că nu sunt
  Atâția arbori pe pământ
  De care să atârne toți”
  (Petõfi Sándor, traducere de Eugen Jebeleanu))

  Marcel Ciolacu este un politician PSD-ist mediocru si neserios. El se schimbă după cum bate vântul. Anul trecut prin luna mai, 2022, Ciolacu cerea modificarea Constituției României sustinând că societatea așteaptă o constituție modernă, iar cu o majoritate de peste 65% în Parlament avem puține scuze dacă vom rata din nou. Referitor la reorganizarea administrativ-teritorială, tot anul trecut prin luna august acelasi Ciolacu , sustinea prosteste că nu schimbi regulile in timpul jocului. Care joc când mai erau 2 ani până la alegerile din 2024.
  Abia acum, la mai bine de un an când din cauza crizelor multiple a ajuns cutitul la os, Ciolacu a intrat in panică si declară speriat : „Dacă în acest moment nu se face o reformă administrativă în paralel cu o reformă de reducere a unor excepții fiscale (toate excepțiile însumează 75 miliarde lei), România fără nici o măsură în acest moment va ajunge la un deficit mai mare de 6,2% din PIB. Automat va duce la stoparea fondurilor europene și la instabilitate politică”. După mintea lui Ciolacu , acum e momentul de se face o reformă administrativă si nu se mai schimba regulile in timpul jocului, încât s-ar putea vorbi despre “Aceşti imbecili care ne guvernează”, cum ar spune Andre Santini.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS