Politică

Ionuț Simionca: Discuții PMP – USR pentru formarea unei alianțe de dreapta

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, secretar general al partidului, a participat alături de liderul PMP Eugen Tomac la discuții exploratorii cu conducerea USR despre construirea unei alternative de dreapta la coaliția PSD-PNL în contextul anului electoral 2024.

”Discuțiile au vizat alegerile din 2024 și datoria opoziției democratice de a oferi României o alternativă onestă la actuala putere.

Așa cum a subliniat Eugen Tomac, ”numai dreapta modernă și onestă poate oferi României o șansă la un viitor mai bun. Coalizarea forțelor care se opun pesedismului clientelar reprezintă singura cale de a demufa clientela de căpușe de partid de la bugetul statului și de a asigura o dezvoltare bazată pe investiții și reforme structurale”.

PMP și USR consideră că că extremismul nu poate reprezenta o opțiune pentru România și că Românii aflați în fața opțiunii de a-și da viitorul copiilor și administrarea bugetului public pe mâna extremiștilor vor lua decizia corectă în 2024 și se vor orienta către singura alternativă onestă”, spune Ionuț Simionca într-o postare pe Facebook.

8 comentarii

 • Ma amuza nespus de tare acest personaj in campania trecuta era total contra psd ului si ca el are doar oameni de dreapta in partid si cum sa terminat campania cum a batut palam cu radu moldovan si a mers cumnataso vicepresedinte la cj plus ca l a lasat si bana dreapta a lui doamna stere care era persoana de dreapta convina acuma a trecut la psd. Mai ionut, nu te mai crede absolut nimeni esti de un nivel foarte slab.

  34
  4
 • Dacă sunteți voi deștepți prin alianță ce o faceți ar fi bine sa scoateți toate clasele sociale la greva, poporul e satul de toată mafia din politică care capuseaza poporul, nu mai vrem politicieni corupți, nu mai vrem afaceriști care sa susțină partidele și apoi sa joace după cum vor ei. Ne am saturat de căpușe, toată lumea în stada altfel nu se rezolva nimic, fermieri, industriași, privați, politie, armata, etc, toată lumea în starada…… AJUNGE…… DOMNU SIMIONCA FI ALĂTURI DE POPOR NU NUMAI CU VORBE CI ȘI CU FAPTE, Ne am saturat de promisiuni și zâmbete, cică asta e diplomație

  18
  3
  • Hai ca PMP tot mai tragea putin spre dreapta. Cel puțin pana acuma.. dapai mai stângiști decat USR-istii nu prea am întâlnit pana acum..

   7
   6
 • A ajuns bufonul lui Răducu să se alieze cu progresiștii. Politica ***ului. La Bistrița opoziția zis democratică e cu Stan îl poala lui Turc și Simionca în a lui Răducu. Mânați măi!

  3
  1
 • Nu exista nici o doctrina la nici un partid in aceasta tara macinata de coruptie.
  Singura doctrina este asigurarea avantajelor banesti si instrainarea resurselor tarii.
  A se vedea numa cum se impart padurile Maramuresului pe familii de mafioti.
  Recent se judeca la ICCJ un composesorat al familiei de snapani condusi de Frank Timis care cica are acte de proprietate pe mii de ha de padure langa Borsa.
  Mai sunt si alte nume.
  Totul a fost prezentat la Realitatea -Plus.
  Iti sta mintea-n loc ce vezi si ce auzi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS