Politică

Ionuț Simionca, pe lista Alianței Dreapta Unită la europarlamentare

Structura națională de conducere a PMP a stabilit candidații partidului pe lista Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Primul candidat al Partidului Mișcarea Populară pe lista alianței va fi europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, urmat de Ionuț Simionca, secretarul general al PMP și președintele organizației județene Bistrița-Năsăud.

”Le mulțumesc colegilor mei din PMP pentru susținerea candidaturii mele la alegerile europarlamentare. Am încredere că, în echipa Alianței Dreapta Unită, vom oferi românilor o alternativă solidă și sănătoasă la actuala Putere”, spune Ionuț Simionca.

Formaţiunile din Alianța Dreapta Unită – USR, PMP, Forţa Dreptei – și-au lansat duminică lista comună pentru alegerile europarlamentare şi programul electoral ”12 pași pentru România modernă”.

Primii opt candidaţi pe lista noii alianţe sunt, în ordine, Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Vlad Botoş, Cristina Prună, Violeta Alexandru, Radu Mihail, Corina Atanasiu.

17 comentarii

  • Eu am zis 5 pentru ca Marea Britanie a părăsit UE. iar locurile rămase libere au fost redistribuite celorlalte state.
   În loc să reducă nr de parlamentari cu 87, câți avea Marea Britanie.

   8
   9
 • Acum cinci ani USR-PLUS (alianța pe care am votat-o și am stat la coadă 5 ore, la Ambasada României în Copenhaga) a obținut 22% din voturi , având dreptul la 8 europarlamentari.
  Acum USR, PMP , ALianta Drepteei sunt la 14%.
  Deci vor pleca la Bruxelles primii 5 de pe lista!

  Eu la fiecare rand de alegeri mă voi concentra la subiect,
  La europene , politica europeana, (clima, imigranți, politica de gen etc)
  La parlamentare focusul meu va fi pe altceva, (deficitul , economia, sociabil, salariile)
  La Locale altceva ( IQ-uk omului care candidează) E un om deștept? Face investiții utile sau inutile. Da bani la sportivi profesioniști sau la populație, are grijă de bătrâni, sunt suficiente locuri în Azile etc?

  La Europarlamentare:
  Sunt nemulțumit de politica celor care au majoritatea în UE
  Deci; Renew Europe -nu
  Alianța Social Democraților -nu
  Verzii – nu

  PN ș Iohannis au trădat alegătorii , și s-au aliat cu PSD !

  Cine rămâne în cărți?
  AUR
  SOS
  UDMR

  Mă gândesc să pun ștampila pe UDMR – fac parte din grupul europarlamentar al Partidelor Populare Europene.

  15
  26
  • Te-ai gândit mult și prost. La vot e ca la filcăi: dai din prima. Cu cât te gândești mai mult cu atât mai mult dai gherlă.

   23
   7
  • „Oamenilor politici din ziua de astăzi le lipsesc multe, cred însă că NU au „elementul“ cheie din care decurg toate celelalte: . Iubirea de ţară.❤️🇷🇴
   -Ce ar trebui să facă oamenii politici români?
   -Să înveţe să-şi iubească poporul! ”
   ………

   20
   2
  • @gk: corect!

   Sătul de fanfaronadă asta „sa dam bine in fotos!” ,
   alta bazaconie mai jos,din care cam reiese „grija” lor pt viitorul țării!
   „Oficialități dintr-un oraș din Ardeal, i-au ținut în frig🥶 pe copiii îmbrăcați doar în costume naționale,cu mânecă scurtă , ca să-și facă ei poze cu care să se mândrească pe Facebook.”
   Sursa:ziardecluj.ro/bataie-de-joc-a-autoritatilor-locale-din-dej-la-adresa-copiilor-i-au-tinut-dezbracati-in-frig-ca-sa-si-faca-ei-poze-de-ziua-unirii/

 • Zici ca sunt la priveghi, ionut si sefu e pe 3 [deci o sa stea acasa ] daca nu ai fi facut alianta cu PSD cu rudele, uite ca ai fost debarcat de pe nava. Capitanul Petrov e bolnav ,iar tu ai mici sanse sa supravituiesti politic, daca aveai inscriptia PSDpe colacul de salvare poate nea Raducu avea o unda de remuscare ,dar cu inscriptia PMP[Partidul’ Mortilor’ Politic ] nici SOS cu gladiatoarea Sosoaca nu te va salva.

  22
  1
  • Ionuț Simionca și Lorand Toth se luptă pentru locul 1 la Camera Derutaților în decembrie când vor fi parlamentarele.

   4
   8
 • Felicitari! Sansele celui de-al doilea candidat al PMP de a accede în PE sunt cu 0. Talentul domnului Simionca de a se promova este deosebit. Cel mai de stanga candidat al dreptei, cel care a vandut PSD-ului voturile dreptei din judet pentru a-si asigura un mariaj și o viată tihnită în marea familie pesedistă este „al doilea” pe lista. Ce mai contează inca o minciunica pe langă atâtea altele.

  28
 • Dacă președintele usr ar fi încercat o combinație între FD(forța dreptei) și PU(puterea ursului-vinul!), poate aveau succes cu o candidatură la o primărie de pe Valea Bârgaului…
  Cu pmp ar fi foarte greu, dacă nu imposibil…

  6
  1
 • Știți ce mi se pare aiurea? Faptul că USR s-a aliat cu un partid creat de către un fost securist. Acest lucru se știe.
  În al doilea rând,îl avem pe domnul Orban,care sigur e fericit că va prinde și al 3 lea mandat pentru Parlamentul României. Păi,domnii și doamnele de la USR,nu erați dvs cei care ați zis că vă veți lupta cu corupția? Domnu Orban se cunoaște faptul că a semnat în timpul pandemiei mai multe contracte cu niște firme pentru niste produse,care unele au ajuns și altele nu prea…. Poate omu a avut intenții bune,dar totuși sunt câteva sute de milioane de euro.
  Oricum,nu o să votez cu această ADU. Candidații propuși nu-mi oferă încredere. Voi merge pe mâna unor partide noi(POT,PV,PER) sau de ce nu pe așa zisele partidele „extremiste”,care sunt mereu atacate,cu toate că nu au fost 1 MINUT la guvernare. Dar mai e de mâncat mămăligă până la alegeri. Sănătoși să fim!

 • Nu credeam ca poate exista o atat de mare prostie politica !
  Cum dracu sa te aliezi cu asemenea partide de sorginte securista ?
  V-ați tras singuri un glonț în cap !
  Prin alianța asta de rahat ați reușit să alungați 50% din electoratul ce v-a votat .
  Bravo , mă idiotilor !

  • S-au aliat pentru ca au aceasi sorginte.Simplu.Lipseste Șoșo și tabloul e complet.Da’ nu-i târziu.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS