Politică

Ionuţ Simionca (PMP): Vom continua tradiţia democrat-liberală în Bistriţa-Năsăud

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, spune că înregistrarea la OSIM, de către PMP, a siglei şi denumirii PDL a fost ”un demers legal şi dorit de toţi cei care cred cu adevărat în dreapta, un semn de respect pentru ceea ce au însemnat PDL şi Traian Băsescu în politica românească din ultimii 15 ani”.

Vom continua tradiţia democrat-liberală la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud şi în întreaga Românie. Înregistrarea la OSIM a siglei şi denumirii Partidului Democrat Liberal a fost un demers legal şi dorit de toţi cei care cred cu adevărat în dreapta, un semn de respect pentru ceea ce au însemnat PDL şi Traian Băsescu în politica românească din ultimii 15 ani. Nu trebuie uitat faptul că Partidul Democrat Liberal a fost condus de un spirit generat de fostul preşedinte Traian Băsescu, cel care a dus partidul de la 6 la 30 la sută. Credem că acel spirit pe care l-a generat preşedintele Traian Băsescu reprezintă o valoare pentru foarte mulţi dintre români. Motiv pentru care o parte din colegii noştri au solicitat să înregistreze atât sigla, cât şi denumirea partidului, în semn de respect pentru ceea ce reprezintă acest proiect politic important care a trecut România prin criză şi alături de preşedintele Traian Băsescu a reuşit performanţe electorale remarcabile”, a spus preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud într-un comunicat.

El a adăugat că ”toată această moştenire a preşedintelui Traian Băsescu se regăseşte astăzi în curtea Partidului Mişcarea Populară şi nu la USL, pentru că PNL este partidul care l-a suspendat de două ori pe preşedintele Traian Băsescu şi este partidul care, alături de PSD, a promovat proiecte politice care au pus într-o lumină proastă România în ultimii 10 ani. Şi aici mă refer la referendumul din 2012. Nici la această oră PNL nu a ieşit cu un punct de vedere foarte clar să-şi definească poziţia cu privire la ceea ce s-a întâmplat în 2012”.

4 comentarii

  • Gască de hoți bețivi şi curve o grupare teroristă care a furat o tară întreagă. Sa vă fie ruşine că mai amintiți de un asemenea partid.

  • am vrut sa scriu eu dar vad ca MIHAI a si scris!
    ce a facut base a vostru pe care eu nu l-am votat!
    manelism politic, o rusine de presedinte, cand il vad pe Johanis desi nu l-am votat, imbracaminte, prestanta, limbaj, prezenta tot imi creste inima!

  • Vai de kurul vostru cu partidul vostru,o filiala de familie,cu sediul in Livezile,care Numara vreo 3 membri ai familiei Simioanca.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS