Actualitate

Ionuț Simionca: Scrisoare deschisă către toţii politicienii bistriţeni

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, fost candidat la Primăria Bistrița, le adresează o scrisoare deschisă ”tuturor politicienilor bistrițeni”: ”Doamnelor şi domnilor politicieni, foşti candidaţi, dragi prieteni şi stimaţi adversari politici. Acum că alegerile locale s-au încheiat, avem învinşi şi învingători, acum a venit timpul să arătam că nu am avut nevoie de alegători doar în cele 30 de zile de campanie electorală!”.

”Având în vedere faptul că în ultimele zile, mai multe localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost lovite de ploi, inundaţii şi vijelii, vă invit să identificăm cu ajutorul celor de la ISU Bistriţa-Năsăud care este numărul de oameni afectaţi de vremea extremă şi să le întindem o mână de ajutor. Un prim pas îl va face Partidul Mişcarea Populară, formaţiune politică care va iniţia la sediul de pe strada Gheorghe Şincai o campanie de strângere de ajutoare pentru cei loviţi de intemperii”, spune Simionca.

Ionuț Simionca: ”Vă reamintesc doar că  în localitatea Monor, 20 de adulţi şi 7 copii au fost evacuați de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, după ce şase case în care locuiau aceste persoane au fost inundate. Persoanele evacuate au fost cazate temporar la rude, până la remedierea situaţiei. De asemenea, în satul Sebiş, un magazin alimentar a fost inundat, în localitatea Petriş un podeţ din lemn a fost luat de apă, iar în localitatea Valea Mare o casă a fost inundată”.

5 comentarii

  • Ca sa faci ceva pentru comunitate nu trebuie sa fi neaparat politician ! Felicitări domnule Simionca pentru inițiativa ! Aici se vede adevăratul caracter a unui om !

  • Acțiunea nu-i bună defel, tulai Doamne! Vine de la PMP, partid băsist! Infinit mai bună ar fi o chermeză cum ar fi înstruțatul porcului la Chiraleș sau oriunde cu dom’ chelner prezent și o droaie de pesedei pe care dacă-i întrebi despre eveniment îți ,,oferă” rezumatul meciului România- Albania.
    Mentalitate, tovarăși, nu glumă!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.