Actualitate

IPJ Bistrița-Năsăud: 18 posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs

4 posturi de ofițeri de poliție și 14 posturi de agenți în cadrul Inspectoratului de Politie Județean Bistrița-Năsăud sunt scoase la concurs pentru ocuparea din sursă externă.

Două dintre cele 4 posturi de ofițer sunt pentru specialitatea investigarea criminalității economice, unul de ofițer specialist la Biroul Siguranță Școlară și unul de ofițer specialist la Biroul Pregătire Profesională.

În ceea ce privește posturile de agenți, 10 dintre aceste posturi sunt pentru specializarea ordine publică, respectiv ajutor șef la posturile comunale de poliție: Cetate, Milaș, Prundu Bârgăului, Budești, Lechința, Nușeni, Ciceu Mihăești, Petru- Rareș, Coșbuc, și  Zagra. Totodată, vor mai fi scoase la concurs 4 posturi de agent de poliție pentru specializarea rutieră, dintre care 2 în Bistrița, 1 la Năsăud și 1 la Beclean.

Cei care îndeplinesc condițiile de participare și vor să se înscrie, o pot face până la data de 12 iulie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare, online la adresa de e-mail sursaexterna@bn.politiaromana.ro

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național.

Toate detaliile în legătură cu condițiile de participare, tematica și bibliografia, pot fi obținute pe site-ul intuiției, accesând următorul link: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

3 comentarii

  • Sint economist si vreau sa ma angajez la politie. Am 130Kg De ce trebuie sa dau teste fizice?
    Dupa ce voi merge in control la firme care nunplatesc impozite statului, adica bunului meu angajator, eu trebuie sa fug???

    • Gata…nu mai dati minusuri…o sa slabesc pana la 80 kg si la anu voi participa pe post ca sigur cine vine anul asta la anu iesa la pensie!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS