Actualitate

Irina Rimes, recital în prima seară la Zilele Bistriței FOTO-VIDEO

Prima seară de concerte pe pietonalul Liviu Rebreanu de Zilele Bistriței 2022 i-a adus pe scenă pe dansatorii de la Reborn și Floris, pe Dimo, Alexa, DJ Jonnessey & Aner, Lia & The Band, dar și pe Irina Rimes, ”antrenor” la Vocea României.

VIDEO:

Sâmbătă 16 iulie vor cânta în centrul orașului The Boulevard (ora 19.00), Iuliana Beregoi (ora 20.00), Killa Fonic (ora 21.00), Carla’s Dreams (ora 22.00).

Duminică 17 iulie programul cuprinde un spectacol folcloric cu Ansamblul ”Cununa de pe Someș”, Nicoleta Voica, Traian și Valeria Ilea (ora 18.00), concerte cu Jo (ora 21.00) și Smiley (ora 22.00), iar în încheierea sărbătorii orașului un spectaculos foc de artificii.

VIDEO:

FOTO:

1 comentariu

  • Daca pe vremea tandemului C +Cmanifestarile culturale erau dominate de izmanari,naframe si manelisti care credeau astia doi ca e culmea culturii de balciul anual,acum am trecut in epoca ,,ielitelor culturale” in care bistritenii se pot delecta cu manifestari ale unora fumati si trasi pe nară si care daca mai sunt invitati si pesteun an vor solicitaorganizatorilor sa le asigure ace si seringi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS