Actualitate

ISJ Bistrița-Năsăud: În situația dificilă în care ne aflăm, avem opțiuni

”Deși au trecut doar două săptămâni de la începerea anului școlar, numeroase grupe/clase de elevi își desfășoară activitatea online. Virusul nu a ales, astfel că preșcolari, elevi, cadre didactice și alte categorii de personal sunt deja în izolare la domiciliu, Pentru ca învățarea să se producă în siguranță, alegem să rămânem sănătoși!”, este mesajul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

ISJ transmite că, pentru copii, fiecare zi la școală este foarte importantă: ”În situația dificilă în care ne aflăm, avem însă opțiuni: evaluăm riscurile la care ne expunem, ne informăm, transmitem mesaje corecte și relevante, ne sprijinim reciproc. Avem nevoie unii de alții, avem nevoie de mai mult. Pentru copii, fiecare zi la școală este extrem de prețioasă. Școala poate rămâne o poartă deschisă pentru învățarea față în față, doar dacă alegem să fim responsabili și să rămânem sănătoși!”.


Peste 60 de clase/grupe din Bistrița-Năsăud au trecut la activități online din cauza cazurilor de Covid-19 în rândul elevilor și profesorilor.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=345262540621774&id=104912991323398
Etichete

11 comentarii

 • BIne ca au pretentia sa avem grija de copii , sa nu-i ducem cu nici un simptom la scoala, dar ei nu pornesc caldura din nou in scoli, sa-i imbracam noi mai bine cica.Normal ca daca le e frig copiilor la scoala, le curge nasul, si uite asa stam acasa si nu facem scoala si ne baga in online.

 • Dragi parinti,daca tot ati dorit scoala „pe viu”‘,faceti bine si vaccinati-va! Nu dati vina imediat pe profesori si pe scoala! Fiti responsabili si totul va fi bine ! Ati uitat asa de repede perioada in care erati elevi? Cu respect,MNPop

 • Multumesc din suflet! Mai vreau…. Frumos va sta! Asa pretuiti scoala! Punand-o in pericol! Ignoranta si iresponsabilitate, sunteti la voi acasa ! MNPop

 • Nu am dat vina pe profesori, suntem constienti ca nu ei sunt responasibili de conditiile din scoli, doar am vrut sa subliniez ca ar fi corect sa fie conditii umane de sustinut orele mai ales acum in pandemie. Daca noi ca parinti respectam normele impuse,ne vaccinam, avem grija de copii, nu ii ducem bolnavi la scoala, nu i-am dus niciodata pt ca in primul rand ma gandesc la copilul meu ca nu poate sa mearga la scoala daca nu se simte bine si in al doilea rand nu vreau sa fac rau altor copii, ar fi corect ca si institutiile de invatamant sa porneasca macar caldura daca e rece in scoala.Pe timpul cand eram noi elevi mergeam la scoala raciti, abia ne dadea medicul de familie scutire sa stam acasa.

 • Decizia apartine autoritatilor :CONDITIONAREA accesului la munca cu vaccinarea. Aceasta a fost solutia tuturor tarilor civilizate catre care ne uitam. Cata vreme ai medic scolar care combate vaccinarea, ai profesori care nu sunt vaccinati, ai preoti care fac spectacole din fiecare slujba a lor,totul este degeaba.

 • Domnule Trompetistul vesel, nu e nici un secret, am o fata,casatorita! Inca nu am nepoti… S-a vaccinat inca din februarie cu Astra Zeneca,ambele doze! Nici o problema! Daca va dori, face si doza 3! Eu , cu sotia, la 6 luni de la infectare am facut ambele doze, mai-iunie, Pfeizer! Daca va fi cazul si cred ca va fi ,fiindca expunerea o cere, facem si doza 3, in noiembrie! Nu am avut nici o problema! Cunosc familii intregi si din Cluj si de aici,care sunt toti vaccinati…bunici,parinti,nepoti peste12 ani! Cunosc multe persoane vaccinate care s-au reinfectat dar nu au patit nimic grav….,cunosc multe persoane nevaccinate ,care au avut probleme serioase sau au…..Sa auzim, numai de bine…Cu respect,dr.MNPop

 • Ba da, am auzit stimate domn,au fost si decese ,din pacate….Daca ati fi citit mai atent ceea ce am scris ,ati fi sesizat fiecare nuanta! Dar, in definitiv, fiecare face ce crede in tara asta, asa se pare, din pacate…o manelizare generalizata,asa ca, nu ma mai mira nimic ! Si, cei ce incearca sa reechilibreze, sa redreseze, sa remodeleze, sa refaca, sa reinvete, sa redefineasca valorile autentice, sunt incet ,incet blamati, marginalizati, trecuti cu vederea….Inca mai nutresc speranta unei reveniri,prea mult asteptata …Au fost cateva ocazii,s-au pierdut… cine stie, poate… Vesnic optimist,MNPop

 • Din cei 15 milioane de cetățeni sunt vaccinați cu ambele doze aproape 6 milioane deci 40 la sută. Este același procent care se regăsește în spitale. Deci imunizarea prin vaccinare este ineficientă. Pandemia se va încheia doar in urma imunizării pe cale naturală..

 • Ești patetic, Cin-ule, cu aceeași placă usr-istă… Pupători de moaște sunt și japonezii, de nu se vaccinează? Vezi exemplul „reușit” al Israelului… Sau doare să gândești?

 • Un profesor vaccinat: la modul tău de gândire, ești, probabil unul vaccinat și foarte frustrat. Injectarea cu serul experimental nu înseamnă vaccinare, dacă nu asigură imunizarea! Verifică puțin Dex-ul, dom’ profesor. Înțeapă-te cât vrei, fii cool și trendy, dar las-o moale cu morala și cu datul de lecții (soluții), atâta timp cât sunt ilegale și discriminatorii.

 • Domnule Pop Marius Nicolae eu am avut covit si sotu la fel el a fost mai rau eu nu am fost asa de rau, si nu mam vaccinat am fost și am făcut raze la plămâni si stiti ce răspuns mia dat medicul specialist? Sa nu ma vaccinez oare de ce a spus asta?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS