Social

Iubitorii muntelui din Bistriţa au dat o mână de ajutor la construcţia unui refugiu în Rodnei

(FOTO) Iubitorii de drumeţii montane din Bistriţa, în frunte cu Albert Gavrilă, au dat o mână de ajutor Asociaţiei „Hai pe munte” Iaşi care lucrează, în această perioadă la amenajarea unui refugiu în Munţii Rodnei, în zona „La Cărţi”. De altfel, ieşenii au şi scris pe pagina lor de Facebook că au nevoie de orice ajutor din partea celor care „nu știu ce să facă la începutul acestei săptămâni și vor să meargă pe munte”.

Echipa „Hai pe munte” a motivat decizia de a amenaja un refugiu prin aceea că „e ușor să folosim infrastructura montană (marcaje, refugii), să putem să ne orientăm pe ceaţă/viscol, să avem unde să ne adăpostim la nevoie. Dar doar prin muncă, aceastea se construiesc și întrețin, iar acum e ocazia să contribuiți și voi!”, au scris voluntarii pe Facebook.

În drumeţia lor, bistriţenii au văzut şi alte locuri frumoase pe care le-au suprins în fotografii de colecţie (foto credit: Albert Gavrilă)

 

 

1 comentariu

  • Amintiri tare plăcute din turele unor oameni cu suflet mare și mare drag de munte și natura , în general! Mulțumim Timponline, mulțumim Cristiana Sabău! Un An cu multe realizări vă doresc! Cu stimă și profund respect, Traian Sabo

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.