Social

Veşti bune pentru fermierii din Sânmihaiu de Câmpie. Pe 10 km de drumuri agricole se va turna asfalt

Primăria Sânmihaiu de Câmpie le dă o veste bună fermierilor din comună. A depus un proiect de un milion de euro prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi are informaţii că va primi finanţarea solicitată aşa încât va putea asfalta 10 kilometri de drumuri agricole.

„Am prins câte un tronson de drum din toate satele ca să nu supărăm pe nimeni. A fost comisie de la AFIR la vizita în teren, am depus toate documentele şi suntem printre primii în ţară pentru finanţare. Aceste drumuri sunt foarte bune, îi ajută mult pe fermieri, se deplasează mai repede, consumă mai puţin carburant”, a declarat pentru Timp Online primarul Ioan Mate.

În această perioadă, se mai lucrează la grădiniţa din Sânmihaiu de Câmpie, pentru care primăria a primit prin PNDL 1,3 milioane de lei, dar la care mai are de făcut din buget propriu împrejmuirile şi aleile, respectiv racordurile la reţeaua electrică şi de gaz. De asemenea, tot prin vechiul PNDL, s-a primit suma de 1,5 milioane de lei pentru asfaltarea DC 18. Se mai lucrează doar la betonarea şanţurilor şi la câteva intrări în curţi, a mai spus primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.