Social

Izvorul 6 din Sîngeorz-Băi va fi amenajat. Ce lucrări se vor face pentru punerea lui în producție

Primăria Sîngeorz-Băi va derula ”Proiectul de refacere a mediului pentru lucrările de exploatare a apei minerale naturale din perimetrul Sîngeorz-Băi, Izvorul 6”, în valoare de 65.500 de lei.

Lucrările de amenajare și captare a apei minerale terapeutice presupun: verificare tehnică, curățare, decolmatare și punere în producție a Izvorului 6, decolmatare și amenajare a aducţiunii, captare a Izvorului 6, protecţie a captării.

”Astăzi am semnat ordinul de începere a lucrărilor punții pietonale și a decolmatării Izvorului 6 din Pădurea Borcutului (tunelul), în vederea explorării acestuia! Urmează organizarea de șantier și sperăm ca bunul Dumnezeu să țină cu noi și să fie vreme bună!”, a anunțat primarul din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău.

În 17 noiembrie 2016, Primăria Sîngeorz-Băi anunța că deține licență pe un izvor de apă minerală (Izvorul 6), SC Hebe SA cedând un perimetru în care se află Izvorul 6, care are cel mai mare debit de borcut.

1 comentariu

  • O initiativa foarte buna, personal o apreciez mai mult decat cele din pachetul de construire a partiei de schi. Valoarea orasului Sangeorz-bai sta in apele sale care de aproape trei decenii au trecut in uitare. Salut initiativa dar … as dori sa vad strategia de punere in valoare economica a acesteia.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS