Actualitate

Jandarmeria Bistrița face înscrieri pentru școlarizare în domenii tehnice mai rar întâlnite

Tinerii pasionați de domeniile tehnice care își doresc o meserie într-un domeniu mai rar întâlnit, dar deosebit de ofertant, pot acum să se înscrie la una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și SRI care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Chiar dacă sunt ocupații mai puțin cunoscute și accesate de către publicul larg, cei care optează pentru acest tip de școlarizare se pot specializa în unul dintre următoarele domenii: pilot elicopter/avion, inginerie aerospațială, comunicații pentru apărare și securitate, logistică, inginerie auto, management trafic aerian, meteorologie, medicină militară, psihologie-informații, studii de securitate și informații precum și multe altele.

De asemenea, cei care doresc să urmeze cursuri postliceale și devină după 2 ani de învățământ maiștri militari, pot să se înscrie la una dintre instituțiile de învățământ de la Pitești, Sibiu, Boboc, Constanța sau Chitila.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare în funcție de domeniul pentru care optează pot depune cererile de înscriere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud din Bistrița, strada Romană nr. 17A, până la data de 20 mai 2022, inclusiv. Data limită de depunere a dosarelor este 14 iunie 2022, inclusiv.

Detaliile cu privire la această sesiune de admitere sunt disponibile pe: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.