Social

Jandarmii montani au depistat un transport ilegal de lemn

Jandarmii montani din Colibița, aflați într-o acțiune specifică pe linie silvică, au depistat pe drumul forestier Șoimul de Sus un camion ce transporta material lemnos, cantitatea încărcată nefiind aceeași cu cea înscrisă pe aviz.

În urma inventarierii materialului lemnos de către lucrătorii OS Bistrița Bârgăului, a rezultat faptul că exista o cantitate de 2,65 mc de material lemnos, rotund, rășinos, peste cantitatea înscrisă în aviz.

S-a dispus confiscarea materialului lemnos identificat (2,65 mc) și potrivit art. 19, alin. 2, lit. b, pct. 1 din Legea nr. 171/2010, s-a aplicat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2.000 lei, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

 • Din 10 transporturi ilegale numai unu e depistat de așa zisele autorități, restul merg la „stăpânii” du Austria.
  Întreb cea mai puternică și omnipotentă instituție de represiune din România adică S.R.I.-ul: De ce nu oprește tăierea ilegală de păduri ? Oare au și ei cota parte din afacere? Numai așa se explică faptul că noua securitate se face că nu vede și chiar protejează mafia lemnului și să nu uităm averile imense NEJUSTIFICATE a generalilor din SRI.

  23
  1
 • Mare scofala, 2,5 mc. Mai mult a costat operațiunea de prindere.
  De la cine s-a confiscat lemnul daca nu era a lui?
  Confiscati masina!

  22
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS