Actualitate

Jandarmii năsăudeni, complici la o cerere inedită în căsătorie

(FOTO-VIDEO) Ce au descoperit jandarmii năsăudeni asupra unui tânăr, la o simplă verificare a respectării măsurilor în contextul pandemiei pe o terasă din orașul academicienilor?

”Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar. Acesta a fost legitimat de către jandarmi, iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla… un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție. ”Vrei să fii soția mea?” a întrebat Daniel cu emoție în glas. ”Da!” i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său. Din fericire, aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni. Le dorim celor doi tineri casă de piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea ce i-a unit pentru totdeauna!”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Foto-Video: IJJ BN

9 comentarii

 • Să fie într-un ceas bun! Multă dragoste, înțelegere, tolerare și o viață lungă și deosebită împreună!

 • Sunt socată cat de tare s-a inrăit lumea, cum să condamni un asemenea gest emotionant facut din dragoste . Felicitări tinerilor pentru decizia lor si tot respectul pentru jandarmii care din empatie pentru semeni au creat un moment si mai special care va ramâne in amintirea lor .

 • FELICITĂRI TINERILOR SI PERSOANELOR DE ORDINE CARE MAI POSTEAZA CEVA FRUMOS MAI BINE ASA EVENIMENTE DECAT ACCIDENTE SI ALTE TRAGEDII,,CASĂ DE PIATRA,,SI SA FIE FERICITI TINERII,,

 • Voi stiti ca in acest timp in Romania sunt copii care sunt abuzati….sunt femei batute pe strada….etc….sarcini care intra in atributiile JANDARMERIEI ROMANE SA NE APERE CA SUNT PLATITI FIX DIN BANII MEI
  hai sictir…

  • Euvreaucadoi jandarmi sa vina la adresa de mai sus , acasa la mine sa-mi spele …pampersii!
   Repejor dom capitan…sef al celor doi…va rog sa i trimiteti rapid!

 • Inca un motiv ca Jandarmeria Romana dupa evenimentele din august 2019 sa mai pice o treapta a credibilitatii…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.