Sport

Jean Pădureanu, dus cu ambulanţa de la Rahova la spitalul Penitenciarului Jilava

La o zi după ce a fost dus în arest în urma condamnării definitive de trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în ”Dosarul transferurilor”, preşedintele de onoare al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost transportat de urgenţă cu ambulanţa de la Rahova la spitalul Penitenciarului Jilava, pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi are nevoie de tratament special.

După ce a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, Jean Pădureanu, care era internat la Spitalul Elias din Bucureşti, a fost dus la Penitenciarul Rahova, alături de de Mihai Stoica, George Copos şi Gheorghe Popescu.

Miercuri, Jean Pădureanu a fost luat de la Rahova cu o ambulanţă şi dus la spitalul Penitenciarului Jilava pentru că are grave probleme de sănătate, informează România TVJean Pădureanu trebuie să facă insulină de trei ori pe zi şi abia mai poate să mai meargă. Regimul din spitalul Penitenciarului Rahova nu i-ar fi permis un tratament adecvat pentru boala sa, aşa că a fost transferat la spitalul Penitenciarului Jilava.

Directorul Penitenciarului Rahova, Denis Darie, a spus că Pădureanu a fost dus la Jilava în condiţiile în care unitatea sanitară de la Rahova nu are secţie de cardiologie, ci doar chirurgie, iar ”Lordul” are probleme cu inima.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Curtea de Apel Bucureşti a mai decis confiscarea de la Jean Pădureanu, care va împlini 78 de ani în 22 martie, a sumelor de 112.000 USD pentru transferul fotbalistului Ionel Ganea şi 87.000 USD pentru transferul fotbalistului Lucian Sănmărtean şi a menţinut măsura sechestrului asigurător instituit asupra bunurilor mobile şi imobile ale acestuia. Instanţa i-a mai obligat, în solidar, pe Jean Pădureanu, Ioan Becali, Victor Becali şi Gheorghe Popescu la plata către ANAF a sumei de 328.440 lei şi a obligaţiilor fiscale accesorii, de la data scadenţei obligaţiei de plată şi până la data achitării integrale a debitului principal, pentru transferul fotbalistului Lucian Sănmărtean.

Celelalte condamnări definitive stabilite de Curtea de Apel Bucureşti în ”Dosarul transferurilor”: George Copos (fost acţionar majoritar FC Rapid) –  3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, Mihai Stoica (manager general FC Steaua) – 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, Cristian Borcea (fost acţionar FC Dinamo) – 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, Ioan Becali (fost impresar) – 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, Victor Becali (impresar) – 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, Gheorghe Popescu – 3 ani şi 10 luni cu executare, Gheorghe Neţoiu – 3 ani şi 4 luni cu executare. Pedepsele sunt executorii şi sunt mai mari decât cele solicitate de procurori, care ceruseră în cazul lui Jean Pădureanu o condamnare de trei ani cu suspendare.

1 comentariu

 • INTREBARI FIRESTI…
  1.De unde ANAF-ul sa confiste paguba in valoare de …..112.000 USD ?
  2.Tata Jean este sarac ….lipit, nu are nici o avere …. saracia crunta ia „PAPAT ” …. TOATA averea !!!!
  3.Cum ramane cu RENTA VIAGERA promisa FRF prin …. Mircea Sandu ?
  4.Cum ramane cu numele stadionului de la Bistrita ????
  5.Cum ramane cu calitatea de cetatean de ONOARE al municip. Bistrita ???
  6. Totusi apare un PARADOX legat de sentimentul de mila fata de Jean Padureanu si Gica Popescu…. cu toate ca au fost niste evazionisti crânceni…care nu au avut milă nici de persoana lor !
  7. Să fie semnele – UNEI PRIMĂVERI A STATULUI DE DREPT- INTR+O DEMOCRAŢIE WEST EUROPEANĂ ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS