Actualitate Recomandări

Secretarul general Floare Gaftone și arhitectul-șef Monica Pop rămân sub control judiciar

Judecătoria Bistrița a decis, luni, că atât secretarul general al municipiului, Floare Gaftone, cât și arhitectul șef Monica Pop, cercetate într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat în Primăria Bistrița, rămân sub control judiciar. Plângerile celor două împotriva controlului judiciar au fost respinse.

Întrebat într-o conferință de presă ce se întâmplă cu cele două, primarul Bistriței, Ioan Turc, a spus că, prin natura deciziei procurorilor, contractele de muncă ale celor două doamne sunt suspendate.

Ioan Turc a declarat că, ”dacă n-ar fi venit anumite instituții abilitate, la această oră un număr de colegi de la Urbanism ar fi fost detașați cu caracter disciplinar pe alte poziții. Acest lucru se întâmplă săptămâna aceasta. Este vorba de trei angajați, o persoană pusă sub control judiciar deja a fost detașată. Unul va merge la DSP, o doamnă va merge la Arhivă, pentru o altă doamnă mai căutăm. O doamnă a venit la muncă, două nu, prin lege raporturile de muncă sunt suspendate. O persoană a putut veni, așa a considerat procurorul, dar fără să mai poată lucra la Serviciul de Urbanism și a fost detașată. Da, doamnele Gaftone și Pop sunt suspendate. Prin dispoziția primarului au fost numiți înlocuitori. Atribuțiile secretarului general au fost preluate de înlocuitorul de drept, domnul Cincea, în locul doamnei Pop este doamna Bilegan, care prin fișa postului ține locul doamnei Pop. Nu mă bucur de necazul nimănui, îmi doresc ca toți cei care au probleme să și le rezolve, dar trebuie să rezolvăm și problema orașului. Alte trei persoane care nu au fost cercetate, dar au refuzat să îndeplinească sarcina primită, de a compara varianta electronică cu varianta pe hârtie vor fi detașate pe alte posturi”.

7 comentarii

 • Știam ca sunt 6 suspecți Ce se întâmplă cu ceilalți? Am văzut ca au averi fabuloase, evident nu din salarii de bugetar.

  • Pacat ca justitia le-a dat foar celir doua doamne aceasta pedeapsa, pentru ca nu doar ele sunt vinovate.
   Jurudicul nu are nicio vina? Doar se ocupa de legalitate…
   Dar tov Cretu e bine mersi?
   Ar trebui vizitat si ala, ca de la el a inceput totul.

  • Viorelia Pop,
   interesul a fost doar sa se traga un semnal de alarma pentru cei care au stau impotriva noii conduceri.
   Acum de voie, de nevoie, cei vizati se retrag.Lasa loc pentru nou-veniti.
   Si desigur noii, dar si vechii , dupa toata tevatura,vor servi pe cine trebuie.

 • Pufarezule, hotărârea e definitiva, deci fără cale de atac! Felicitări procurorului ! Înseamnă ca avut probe indubitabile ! Felicitări și judecătorului ca a avut sange! Cu siguranța presiunile și intervențiile au fost maxime

 • Acestor personaje prinse „cu rața-n gură”, primaru’ le oferă alt loc de muncă, tot plătite din banii publici.
  Foarte gentiloc.
  Dar dacă acești scamatori ar fi fost angajații lui, ai primarului, i-ar mai fi ținut în firmă?
  Ce ușor e să procedezi creștinește pe banii altora

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS