Actualitate

Judecătorii Neacşu şi Neagoe să nu fie revocaţi din CSM, a decis AG a Tribunalului

Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud a decis, miercuri, prin vot secret, să respingă propunerile de revocare din funcţii de membri aleşi ai Consiliului Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a judecătorilor Adrian Toni Neacşu şi Monalisa Neagoe.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Dana Ceuca, a declarat, miercuri, că Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud s-a întrunit, miercuri după-amiază în şedinţă, iar la aceasta au participat toţi cei 19 judecători care fac parte din ea.

„A fost luată în dezbatere propunerea de revocare din calitatea de membri aleşi în Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a domnului judecător Adrian Toni Neacşu şi doamnei judecător Monalisa Neagoe. S-a votat secret”, a declarat Dana Ceuca.

Potrivit sursei citate, în cazul judecătorului Neacşu, 11 magistraţi (57,89%) şi-au exprimat opţiunea în sensul revocării calităţii de membru ales în cadrul CSM, iar opt magistraţi (42,11%) au spus că nu doresc revocarea din funcţie a acestuia.

În cazul judecătoarei Monalisa Neagoe, un număr de zece magistraţi (52,63%) au votat pentru revocarea din funcţie a acesteia, iar nouă magistraţi (43,37%) au votat pentru respingerea propunerii de revocare din funcţie a judecătorului.

„Adunarea Generală a respins propunerea de revocare din funcţiile de membrii aleşi în CSM din partea tribunalelor a judecătorilor Adrian Toni Neacşu şi Monalisa Neagoe nefiind îndeplinită cerinţa ca decizia de revocare să întrunească votul a două treimi dintre judecători”, a declarat Dana Ceuca.

1 comentariu

  • si astia sunt pe model basist, „daca voi nu ma vreti eu va vreau”. nu conteaza atata timp cat justitia este reformata, modernizata si impartiala, iar aparatorul justitiei traian basescu vegheaza la nepolitizarea ei…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS