Sănătate

Kineto Center, cel mai nou cabinet de kinetoterapie din Bistrița

Kinetoterapeutul Tudor Boarescu, cu experiență dobândită de-a lungul anilor atât la Cluj, cât și la Bistrița, dar și la turneele internaționale de tenis feminin, a deschis la Cabinetul Kineto Center, situat pe str. Albert Berger nr. 2 din Bistrița.

În completarea cabinetului vine și colega noastră Andreea Pop, de asemenea terapeut cu experiență în domeniu și cu afinitate asupra kinetoterapiei pediatrice. Ea lucrează cu copiii de vârste fragede, chiar nou-născuți, pe probleme specifice precum piciorul plat, torticolis, întârzieri de dezvoltare, probleme neurologice dar și des întâlnita scolioză, pe care o corectează folosind metoda Schroth, una dintre cele mai eficiente metode de tratament pentru scolioză.

La Kineto Center dispunem de aparatură ultramodernă de fizioterapie precum Tecar, laser de înaltă intensitate, sockwave, drenaj limfatic, electroterapie și electrostimulare.

Tratăm  diverse patologii din aria neurologică, ortopedică post operatorie, pediatrie, accidentări sportive, dureri de spate etc.

O particularitate pe care punem accent este faptul că ședințele se desfășoară doar 1 la 1, atât pe partea de kinetoterapie cât și pe cea de fizioterapie. Fiecare kinetoterapeut se ocupă de un singur pacient și are la dispoziție toată aparatura cabinetului, pentru a trata patalogia pacientului cât mai rapid și eficient posibil.

Informații suplimentare găsiți și pe site-ul nostru https://kinetocenter.ro/, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61551112689086 sau instagram 

Pentru programări ne găsiți la adresa str. Albert Berger nr. 2 Bistrița sau la telefon: 0746.736.947 (P)

6 comentarii

  • Locuri de parcare gratuite se găsesc chiar în fata cabinetului. Atât pe strada Albert Berger cât și pe strada C-tin Dobrogeanu Gherea

   11
   2
  • Mulțumesc Tudor sper să găsesc locuri de parcare în fața cabinetului nu prea îmi vine să dau ture pe acolo până găsesc un loc de liber parcare.

   13
   2
 • Daca aveti probleme cu spatele / picioarele si aveti nevoie de kinetoterapie mai lasati masinile acasa, mergeti pe jos cu busul si cat mai mult pe jos. Faceti fix pe dos ce ar trebuii sa faceti daca va focusati pe locul de parcare.

  12
  10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS