Actualitate

La Bistrița se face încă un cinematograf. Investitorul, o firmă românească

După ce ani de-a rândul Bistrița nu a avut niciun cinematograf, în curând va avea două, unul de stat și altul privat. La doi ani după redeschiderea Cinematografului Dacia, o firmă și-a anunțat intenția să amenajeze o sală cu 395 de locuri în Bistrița Retail Park de pe Calea Moldovei.

În acest sens, se va amenaja o suprafață utilă de 856,11 m2, în incinta galeriei comerciale existente, vizavi de Selgros, avantajul acestei poziții fiind parcarea generoasă.

SC Inspire Through SRL este firma care a cerut acord de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, compania fiind cea care deține cinematografele Happy Cinema din Buzău, Focșani și Alexandria.

”Nu poți să fii «happy» decât dacă toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e bună, fotoliul e confortabil, casierul îți zâmbește, băutura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ți consumă întregul buget alocat ieșirilor în oraș”, susțin reprezentanții companiei.

Planul tarifar este segmentat pe zile și intervale orare, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de prețuri speciale. Biletele destinate publicului larg costă între 11 și 25 de lei, indiferent dacă filmul e 2D sau 3D.

Pe piața operatorilor din România, HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate.

Sursa: www.happycinema.ro

14 comentarii

 • Eu întreb administratorii treburilor municipiului, ce au de gând cu fostul cinematograf de pe Bulevardul, care a avut numele ”23 August”, este în ”buricul târgului” și e gata să se dărâme, dar nu se poate interveni la reabilitarea ei, deoarece imobilul în discuție este cuprins în inventarul Patrimoniului istoric național și cei îndrituiți să se ocupe de avizări, dau undă verde pentru o locație mai bună pentru un cinematograf, doar pe motiv că are o parcare generoasă. ”Unde nu-i cap, vai de picioare”, și mă mai mir că nu s-a dat aprobarea în vestitul Wonderland, că acolo spațiul e și mai generos pentru parcare, decât acolo unde se puteau obține producții pentru asigurarea necesarului de produse agricole proaspete în sere în tot timpul anului, dar noi nu și nu, Bistrița e ”burg medieval” european, nu un cătun de pe o vale ascunsă dintre munți!

  • ganditorule…..nu mai gandi atata……mai si munceste ceva..ca deja pe le cujeti…si le cujeti prost……inainte de a scrie ..mai si gandeste…de 2-3 ori ,documenteaza-te…si de abia apoi scrie….

  • In loc sa se faca bisericute unde oamenii sa vina sa si predea viata lui Isus ca dupa moarte vine iadul vesnic, ne trebuie cinematografe…. ce om striga din iad dupa isus insa va fi tarziu. isi bate joc diavolul de noi chiar di de noi pocaitii. In loc sa fim lumini suntem intuneric pentru voi ceilalti. Un accident, un stop cardiac si ajungi in iad, kntr o lumea reala voi va dati seama ce realitate traim oameni buni?.

  • Cand eram mic meream la Dacia pe jos. De la sen. La fel cum veneau toti la cinema. Acuma vrea careva sa imi spuna ca distanta de la Sens pana la Dacia s-a triplat si nu mai poare lumea sa meara pe jos????

 • fostul cinematograf 23 august are proprietar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu poate primaria sa decida ce se face cu cladirea, din pacate!!!!!

  • e adevarat ca are propietar, dar ar putea primaria sa-i mareasca impozitul de 10 ori pentru ca nu reabiliteaza cladirea plus amenzi. Asa au facut inOradea si uite unde au ajuns….un adevarat oras european

  • da, corect. asa ar trebui. Sa aprobe consiliul local astfel de masuri!!!!Cu termen de reabilitare, daca in 3 ani nu faci sa se despagubeasca proprietarul la un pret evaluat corect si sa il ia primaria.

  • Proprietarul este obligat conform LEGII să-și întrețină proprietatea, cu atât mai mult, cu cât e vorba de un monument istoric, care se macină din zi în zi, tot mai mult, deoarece o casă nelocuită și neutilizată ajunge într-un timp scurt o grămadă de moloz!!!

 • Proprietarul este Statul Roman și nu plătește impozit. Administrarea o are Direcția Cinematografică (sau cum i-o zice) iar sept de preempțiune au băieții șmecheri de la Bingo.

  • Hahaha….no ca sa vezi….voi ecologistii ar fi bine sa va ocupati de padurile care sunt defrisate de austrieci ….de carierele de pe rauri fara autorizatie….si daca tot vreti copaci si spatiu verde in oras ….intre blocuri puteti planta niste copaci si arbusti….ca inca sunt destule spatii numai cu iarba . Nu tot frecati pe altii la cap cand taie un copac batran. Numai gura e de voi. In rest unde aunt probleme va faceti ca nu le vedeti. Rusine sa va fie…..si voi sunteti un partid mic , care pupati dosul celor mai mari ca voi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS