Social

La Bistrița se vor construi două blocuri ANL cu 72 de apartamente

Nu un bloc, cum era preconizat inițial, ci două blocuri la Bistrița vor fi finanțate simultan de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

Acesta este fondul discuțiilor avute în cadrul unei întâlniri cu directorul general al ANL, Gabriel Stanciu, a anunțat primarul Ioan Turc.

Conceptul este realizat, urmând aprobarea noilor indicatori tehnico-economici în Consiliul Local și contractarea proiectului tehnic și de execuție.


Lucrările vor demara în primăvara anului viitor, iar cele 72 de apartamente din blocuri cu un design arhitectural modern vor fi atribuite în mod egal: 36 către solicitanții din municipiu și 36 către angajații MApN.

Blocurile vor fi construite în cartierul Subcetate. Investițiile cuprind atât edificarea blocurilor, cât şi asigurarea utilităţilor necesare obiectivului (energie electrică, apă-canal) şi amenajarea terenului din incintă cu străzi, alei de acces, parcări, platforme de gunoi, spaţii verzi şi locuri de joacă.

3 comentarii

 • respect domn primar pentru ca nu uitati de tinerii fara locuinta, fie ei militari sau civili!
  mult succes in continuare

  8
  23
  • Fac parte dintr o echipa de 12 instalatori de la o firma privata si platim impozite. Prin meseria noastra facem interventii oricand ne suna telefonul in scopul…asigurarii securitatii bugetului de stat prin impizitele platite!!!
   Un bloc p plus doua etaje , cu 12 apartamente cu vedere spre munte…cand ne faceti moka?
   Hai sictir discriminare!!!

   19
   3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS