Actualitate

La cinci ani de la înființare, Centrul de fitness New Art of Body Gym, obligat să se mute

Centrul de fitness New Art of Body Gym, înfiiunțat în urmă cu cinci ani de profesorul Virgil Rus, a primit o veste cât se poate de neplăcută în această perioadă dificilă pentru toți: trebuie să se mute!

”Un virus nu vine niciodată singur! În aceste zile, centrul nostru de fitness New Art of Body Gym a împlinit cinci ani. Nu, nu am primit o înștiințare din partea proprietarului (S.C. Aletheia S.A. Bistrița – Felicia Cornelia Macarie), cu un „La mulți ani!”, ci cu următorul mesaj: contractul dvs. a expirat vă rugăm să eliberați spațiul! Și da, așa este. Contractul a expirat însă ultimele discuții cu proprietarii nu lăsau să se întrevadă o asemenea „finalizare”, ba din contră. Nu suntem datori, ci din contră, acolo sunt investiții financiare și… mult suflet. Iar faptul că nu ni s-a dat un preaviz și că suntem în situație specială de criză la nivel național și global, când toată lumea și liderii lumii îndeamnă să fim uniți, solidari, ne îndeamnă să credem că este vorba de un virus”, a scris pe Facebook Virgil Rus de la New Art of Body Gym.


El a adăugat că, până una alta, vrea să le spună prietenilor următoarele:

  • New Art of Body Gym nu se închide. A fost primul centru fitness care și-a suspendat activitatea indoor datorită situației critice. Acum își va schimba locația, iar până la toamnă avem timp.
  • New Art of Body Gym este și va rămâne un proiect de suflet;
  • New Art of Body Gym a devenit un brand datorită tuturor celor implicați (clienți, antrenori, mass-media), un brand bazat pe un întreg arsenal de experiențe prin care am trecut în acești … 20 de ani, împreună cu multe persoane dragi;
  • New Art of Body Gym există (și) datorită acestor provocări care de fiecare ne-au propulsat spre nivele superioare;
  • New Art of Body Gym există și va exista și prin voi, prin antrenorii noștri, prin clienții noștri, prin partenerii noștri, prin rolul și funcția socială pe care îl au programele sportive indiferent de „surprizele” de pe traseu;
  • New Art of Body Gym nu este o locație, dragilor!

”Echipa New Art of Body Gym își asigură toți clienții, care au rămas cu abonamente active și care urmau a fi consumate după această criză, că vor beneficia de gratuități și oferte speciale imediat după relocare. Un prieten scria deunăzi că dacă acest Covid-19 va trece, eu cred că teama care ni s-a strecurat în oase ne poate determina să recunoaștem acum că există un alt virus de care nu ne-am vindecat. Și nu cred că ne vom vindeca vreodată.

La mulți ani tuturor persoanelor beneficiare de programele noastre! La mulți ani, New Art of Body Gym!!!”, a încheiat el.

https://www.facebook.com/virgil.rus/posts/10158592759025992

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS