Actualitate

Lacul din parc, scăldătoare publică? Unii sunt gata să facă baie pentru 50 de bani!

Un bărbat în toată firea, ud leoarcă iese din luciul de apă amenajat în Parcul Municipal după ce se scufundase ca să ia o monedă de 50 de bani aruncată de nuntaşii care au participat la cununiile oficiate în foişor. E imaginea care stârneşte revolta pe Facebook după ce o persoană care trecea prin zonă a surprins momentul şi l-a făcut public.

Persoana care a postat fotografia scrie: Pfff! Ce pot face oamenii pentru 50 de bani! Mai multe persoane au postat comentarii, revoltate de scena surprinsă. Dacă privim cu atenţie fotografia, observăm o femeie în vârstă care priveşte oripilată şi mai mulţi copii care se amuză. Autoarea fotografiei nu menţionează dacă era vreun poliţist local prin preajmă sau dacă a făcut vreo reclamaţie pentru ca individul respectiv să fie sancţionat.

Vă reamintim că în 22 august a început umplerea lacului betonat şi deja îngrădit, moment în care mai mulţi curioşi s-au adunat să asiste la moment, dar şi să asculte concertul de fanfară din foişor. De Zilele Bistriţei 2013, Primăria Bistriţa a dat undă verde şi la oficierea cununiilor civile în parc, iar mai multe cupluri s-au bucurat de peisajul minunat pe care îl oferă parcul ca să facă fotografii. Pentru fericirea tinerelor familii, unii nuntaşi au început să arunce monede în luciul de apă, aşa cum se practică şi în alte ţări. Din păcate, s-au găsit şi unii care să le scoată, iată, din apă, într-un mod care stârneşte indignarea.


Reamintim că Parcul Municipal trebuie finalizat până în 3 octombrie.”Este o zonă frumoasă, apreciată de bistriţeni şi am vrut s-o avem în această vară. (…) Parcul este folosit deja de oameni, eu îi încurajez să meargă în parc şi să respecte elementele minime de confort pentru toată lumea”, a spus primarul Ovidiu Creţu.

În cazul în care nu există o regulă privind luciul de apă, aceasta ar trebui creată. Nu ar strica amplasarea unei camere de luat vederi pentru ca luciul de apă să nu devină o scăldătoare publică.

Sursa foto principal: Facebook

lac parc 1 lac parc 6 lac parc 5 lac parc 4

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS