Actualitate

Daniel Suciu: Acum este pericol raportat în față!

”Sunt aproape 60.000 de bistrițeni plecați în străinătate, multe mii în Italia și Guvernul acesta, cu excepția lui Arafat, nu ne spune ce este de făcut! Nici empatia ipocrită a lui Rareș Bogdan, nici trezirea după două săptămâni a lui Iohannis nu îi ajută nici pe ei, nici pe noi cu nimic! Guvernul știa de trei luni de această epidemie și în afară de a fi reactivi, nu am văzut niciun plan concret. Guvernanților, destinul oamenilor nu-și poate da reconfigurare traseu singur. Acum este pericol raportat în față!”, spune deputatul PSD Daniel Suciu, fost vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale.

https://www.facebook.com/SuciuVD/posts/1508207786009554

”De două luni spunem sănătate, nu anticipate! De fiecare dată ieșea președintele și ne pomenea în fel și chip, liberalii o țineau și ei cu aceeași agendă. E pentru prima dată când a luat pauză președintele din obiceiurile mai vechi. Când avem o asemenea provocare la adresa sănătății noastre, a fiecăruia, nimic nu mai contează. Sper să se trezească și să uite de orice altceva în afară de această amenințare. Votați-vă guvernul joi, lăsați candidați și alegeri, negocieri și jocuri politice. Acum este vorba despre sănătatea românilor și nimeni, dar nimeni nu poate să se joace cu asta!”, a menționat Suciu.

https://www.facebook.com/SuciuVD/posts/1507470609416605

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului se întrunește joi, de la ora 16.00, pentru a acorda votul de învestitură pentru Guvernul Florin Cîțu. Este nevoie de 233 de voturi pentru învestirea Guvernului.

9 comentarii

 • Da, asta este adevarul
  PNL pune viața romanilor in pericol pentru interese de gașcă
  O ciuma galbenă, o molimă la fel de rea ca si coronavirusul

 • Ni mă, de unde a venit rațiunea! Văleu, săriți, nu cumva să dispară! Să vorbească ăștia de la PSD de responsabilitate și de grija pentru români, este cu adevărat o blasfemie! Mă prăpădesc de râs, să-mi iau un răgaz să mă tăvălesc de râs, vai de mine, și eu credeam că ciuma roșie este perfidă precum coronavirusul, iată că nu-i așa! Ciumalăilor le pasă de țară, cum le pasă de vreo 30 de ani, dar, liniștiți-vă, doar teoretic, este un fel de gargară făcută pentru trecerea durerii de gât. De responsabilitatea voastră are mare nevoie această țară, ați demonstrat doar că sunteți niște ași în a face lucrurile, este adevărat, praf. Oare au fost deschise cele multe spitale prevăzute în fastuosul program de guvernare? Că dacă au fost prevăzute, logic, au fost ridicate, când ciuma roșie a promis ceva și nu a făcut! Niciodată. Tot timpul a făcut exact ce a promis, adică … un imens nimic. Așa că abia așteptăm să iasă pacienți tratați în acele spitale să ne spună cât de cochete sunt și primitoare. Dacă nu sunt pe fază, să mă anunțați. Dar bănuiesc că va ieși vreun PSDist și ni se va lăuda cu asta. Urarea mea este da-r-ar coronavirusul în voi, poate așa în sfârșit scăpăm și noi de o clasă politică mârșavă, hoață și demagogă!

  • Băi PNL.istilor și #Rezist, daca nu îl aveați pe Arafat (cel pe care ați vrut să.l dați afară) să se ocupe de criza asta, se căcau și Orban și Câțu pe ei… Johannis parca e pe altă lume…

  • Spitalul din Bistrița este făcut de PSD.
   Policlinica din Bistrița este făcută de PSD.
   Mucles, mafioților cu ministrul vostru zis Polisano!

 • Anuto, nu am stiut ca au atatia bani de au facut atatea.
  Mai Anuto pesedista mica ce esti, pai nu ei au fost la butoane atatia ani?
  Mai trebuiau si sa faca nu numai sa fure.
  Nu m-as mira sa iasa ceva cu arestarea lui Pintea care era indragostita de Bistrita. D-ar putea sa se descopete ca, aparaturile aduse sa fi avut pretul triplu. Mai incetuc Anuta cu laudatu ca vine stie ce se mai descopera. Ai vaxut calitatea lucrarilor din policlinica? Nu mai da limbi daca nu te pricepi.
  Bani au fost tot de la noi doar nu au adus politicieni de acasa.

 • Adevarul e ca lui Iohanis & nu le-a fost frica de CIUMA ROSIE ,iar acum sa le fie frica de o un ,,biet ” Coronavisrus ? .

 • Celor de la PSD le pasa de cei din diaspora ?
  Ciudat , la alegeri iau tinut la cozi in ploaie si acum ,,mor” de grija lor ?
  Daca ar fi muncit guvernarea PSD in interesul romanilor cat au guvernat, am fi avut un spital regional la Cluj construit pe bani europeni.
  Dar nu avem, ei au asfaltat si peticit drumuri (si pe ninsoare) , au ras munti si au exportat padurile.
  Sa trecem la ce spune stimabilul domn Suciu , cum ca guvernul stia de 3 luni, pai in China primele cazuri au fost raportate in jurul datei de 12 Decembrie, iar primel masuri chinezi le-au luat dupa 20 Ianuarie 2020.
  Stie domn Suciu si PSD mai multe decat stiau italieni si in general intreaga europa.
  Si daca da de ce au trantit guvernul Orban?
  PSD-ului nu i-a pasat nici cat negru sub unghie de romani. Daca le-ar fi pasat ,ar fi lasat guvernul in functie si in parlament avand majoritate ar fi putut da legi pentru situatia de criza creata de corona virus .
  Nici acum nu e timpul pierdut , dar sunt convins ca majoritatea parlamnetara nu se va ocupa de criza existenta ci de alegerile care urmeaza .
  Restul e gargara.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS