Social

Lechința: Utilaje pentru întreținerea spațiilor verzi, pe bani europeni

Primarul comunei Lechința, Romeo Florian, a semnat un contract de finanțare pe fonduri europene pentru achiziționarea mai multor utilaje care vor fi folosite în special pentru întreținerea spațiilor verzi, dar și la alte lucrări edilitare.

Valoarea contractului este de maxim 237.838 lei.

Proiectul ”Achiziţionarea de utilaje și echipamente pentru îmbunătăţirea activităților de întreţinere spații verzi în comuna Lechința” se va derula prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.  

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1008237682853131&id=100010007258770

3 comentarii

  • Bani aruncati aiurea , avand in vedere ca doar acel parculet este mic si singurul din Lechinta care poate fi catalogat spatiu VERDE. Malurile paraului din localitate neamenajate si pline de tevi de scurgeri si alte multe obstacole nu poate fi trecut la spatii verzi. Aici trebuie proiect de amenajare si bani si abia dupa , cositoare, dar nu vad ce utilaje mega- performante trebuie cumparate. Ca sa cumperi o cositoare, doua pe benzina nu iti trebuie proiecte si fonduri Europene. Apoi mai avem o dilema ? Cati cetateni primesc ajutor social si de ce Primaria nu are in vedere prestarea de munca in cuantumul sumei pe care-i ofera ? Si in acest caz totul era rezolvat .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS