Social

Leii din imperiu au ajuns la Romuli. Vor investi în păstrăvăria familiei Rus un milion de euro (FOTO)

Finanțatorii de la ”Imperiul Leilor” au vizitat Păstrăvăria Rin Romuli pentru că au vrut să vadă cu ochii lor afacerea familiei Rus, cea care i-a convins să investească un milion de euro.

Dragoș Petrescu, Dr. Wargha Enayati și Dan Șucu au investit un milion de euro în afacerea turistică a soților Nina și Ioan Rus și au promis că vor veni în vizită în Bistrița-Năsăud, cu prima ocazie. Leii s-au ținut de cuvânt și, luni dimineață, s-au prezentat la ușa antreprenorilor, scrie Pro TV.

N-au fost singuri, ci cu toată echipa de finanțatori de la Imperiul Leilor, care a avut șansa de a vedea cum merge afacerea soților Rus. Nina și Ioan Rus dețin o păstrăvărie, o băcănie și o pensiune în comuna Romuli și un restaurant la Cluj-Napoca. 

Fiindcă aveau mai multe comenzi decât puteau onora, au solicitat o investiție de un milion de euro pentru a-și extinde activitatea și a angaja noi oameni. Leii au fost convinși și au bătut palma.

Noi suntem oșeni, români adevărați cu pasiune pentru antreprenoriatul local”, a scris Cristina Bâtlan în dreptul unei fotografii în care apare alături de Dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu, îmbrăcați în straie populare.

Fondatoarea brandului Musette a avut cuvine frumoase și despre stăpâna casei, Nina Rus, pe care o consideră o femeie de nădejde. „Așa arată România frumoasă”, a scris investitoarea pe Instagram.

1 comentariu

 • „Noi suntem oșeni, români adevărați”. Cam atât știu „românii adevărați” despre România și despre oșeni. Cristina Bâtlan s-a născut la București, Cristian Dobrincu la Botoșani, Warga Enayati în Germania, soții Rus, în poarta Transilvania. De aici putem deduce o mulțime de lucruri:
  Că România frumoasă nu e neapărat și inteligentă.
  Că poți să facă o grămadă de bani în Romania ca și doamna Bâtlan și fără să ai studii.
  Că dacă n-ai studii, la un moment sau altul tot se vede că banii nu țin loc de educație.
  Că dacă vrei să ai succes în viață e mai important să te măriți bine de tânără decât să urmezi universități.
  Că „români adevărați” habar n-au de geografie, etnografie și folclor.
  Că cei care îți dau bani, în general nu dau doi bani pe tine și cine ești.
  Că brandul județului e egal cu zero, adică nu face doi bani. Dacă făcea, mergea delegația de investitori în țara Oașului și posta că sunt în țara Năsăudului.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS