Actualitate

Lenjerie nouă pentru SJU Bistriţa, furnizată mult mai repede decât se aştepta conducerea

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa a semnat contractul pentru 1.200 de seturi de lenjerie de pat care vor fi achiziţionate din banii încasaţi ca şi chirie pentru amplasarea automatelor de cafea, anunţă pe Facebook managerul instituţiei medicale, Gabriel Lazany.

„Am semnat contractul de furnizare pentru 1.200 seturi de lenjerie de pat, ce urmează a fi achiziționată din banii încasați ca și chirie pentru amplasarea automatelor de cafea. Intenția a fost de achiziționare lunară a unei cantități de lenjerie aferentă sumei lunare încasate, dar la inițiativa managerului Intex SA Năsăud, dl. Dorel Sima și a doamnei Paraschiva Moldovan – administrator, aceștia vor livra la sfârșitul lunii decembrie întreaga cantitate de lenjerie, plata urmând a fi efectuată lunar, pe măsura încasării chiriei. Vă mulțumim și salutăm această ințiativă care va aduce lenjerie nouă pentru pacienții spitalului mult mai repede decât ne-am fi așteptat”, a scris Lazany.

În urmă cu puţin timp, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă declara pentru Timp Online: „Am făcut o licitaţie cu strigare pentru închirierea a nouă metri pătraţi pentru amplasarea de aparate de cafea în diferite locaţii din spital. Am reuşit să obţinem o sumă destul de frumoasă, de 20.250 de lei pe lună, bani pe care îi vom folosi pentru achiziţionarea de lenjerie. Lunar, va fi cumpărată lenjerie din banii care ne intră din chirie. Dacă raportăm la 12 luni, asta înseamnă că tot la opt luni putem înlocui toată lenjeria din spital. Ultima dată când s-a făcut treaba aceasta s-a făcut acum 3 ani”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.