Actualitate

Cu ce ocazie vine la Bistrița actorul Florin Piersic

Îndrăgitul actor Florin Piersic vine la Bistrița pentru un eveniment care va avea ca temă principală conectarea oamenilor prin comunicare. Vor mai fi invitați șefi de instituții, artiști și oameni de afaceri.

Bistrița Business Par­ty & Networking este organi­zat de Intelglobalis Consulti­ng. Evenime­ntul la care intrarea se face pe bază de taxă va av­ea loc în 15 decembrie, începând cu ora 18.00, la Hotel Metropolis, pe o durată de minim 6-8 ore, iar în cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itații vor avea parte de o atmosferă în care este încurajată o comunicare relaxată, fără sobrietatea întâlnirilor de business clasice și fără presiunea timpului, în care cei prezenți să aibă ocazia să se cunoască și să creeze conexiuni de valoare, anunță organizatorii.


Pe lista participanților sunt anunțați re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanți ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătorești ş.­a), rep­re­z­entanți ai admin­ist­­rației loca­le, med­ic­i, arhi­te­cți, art­iș­ti și reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar şi din străin­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e.

Sunt invitați actorul Florin Piersic, consulul Olandei la Cluj ES Wouter Reijers, președintele Ordinului Arhitecților din România – Filiala Transilvania Szabolcs Guttman, conf. dr. Adrian Molnar – director medical Institutul Inimii Cluj, pictorul Nicolae Maniu, președintele CJ Radu Moldovan, șeful Finanțelor Publice Cristian Parasca, președintele CCI BN Vasile Bar.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS