Actualitate

Ce surpriză i-a făcut Ionuț Simionca lui Ionuț Zăvoianu

”Mă bucur că Ionuţ Zăvoianu se simte mai bine şi că ne-am revăzut, de această dată acasă, la o săptămână după ce l-am vizitat la Spitalul Memorial Şişli din Istanbul. Aşa cum am promis, am vizitat împreună o fermă, iar prietenul meu a avut prilejul să vadă cum merge treaba cu creşterea animalelor. Fiindcă lui Ionuţ îi plac oile “breze”, nu a plecat acasă singur, ci cu un nou animal, de care a promis să aibă grijă mult timp de acum înainte, ca un adevărat bărbat”, a postat pe Facebook deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.

Ionuț Simionca l-a vizitat la Spitalul Memorial Şişli din Istanbul pe Ionuț Zăvoianu din Mărișelu (13 ani), băiatul bolnav de cancer pentru care în ultima perioadă au avut loc mai multe evenimente caritabile, și a anunțat că va demara o campanie umanitară în sprijinul acestuia: ”Fac un apel la solidaritate către toți cetățenii. În 19 decembrie va împlini 14 ani. Ne vom implica într-o campanie mai amplă, deja suntem în discuții cu mai multe școli pentru a face o campanie de realizare de ornamente și toți banii care se vor strânge în urma vânzării lor vor fi donați pentru operația de care are nevoie. Ca individ poți face o mică diferență, dar ca și comunitate putem face o mare diferență. Dacă suntem uniți îl putem ajuta, are o șansă”.

Foto: Facebook Ionuț Simionca

3 comentarii

 • Dacă vreti să ajutati copiii bolnavi de cancer măriti taxele, impozitele, accizele.
  S-a ajuns in această situatie din cauza liberalismului sălbatec practicat in România. Nicăieri i Europa nu vezi asa ceva.
  In Ungaria si Croatia bugetul de stat reprezintă 48% din PIB. In Cehia, Polonia, Slovenia si Slovacia 41% din PIB. In Grecia 50% din PIB.
  România este codaşa europei cu un buget care reprezintă doar 31% din PIB.
  Socialdemocratii lu’ peşte!!!
  Dacă PSD nu măreste taxele atunci cine să o facă? PNL, PMP, ALDE sunt partide de dreapta, pe ei îi interesează ca taxele să fie mici. Ei vor ca banii să rămână la oamenii de afaceri, nu la bolnavii de cancer, azilele de bătrâni sau invatamântul special.

 • Bai Adrian C., nu te mai saturi odata de furat? Nu iti ajunge?
  Numai taxe peste taxe visezi, pina unde vrei sa iti creasca gusa aia?

  • Nu îmi creşte guşa pt. că plătesc taxe şi impozite de nu rămân cu mulți bani în mână.
   Avantajul e că nu trebuie să mă ingrijorez. Dacă o să mă îmbolnăvesc nu o să plătesc nici un ban pt. operatii sau recuperări. Dacă o să ajung la azilul de bătrâni o să primesc mâncare bună, o să mă mă ducă la plimbare şi la concert.
   Copiii mei dacă o să meargă la facultate o să primească bursă de studii de 800 euro pe lună. Am autostradă, asfalt, iluminat public, copiii mei merg în excursie iar scoala plăteste jumătate din costul excursiei. Merg la şcoala de muzică şi joacă fotbal iar suma pe care o plătesc este modică etc.
   Sunt mulți părinți şi copiii care nu si-ar permite aceste activități/servicii dacă ar trebui să plătească intreaga sumă din buzunarul propriu.
   Dacă statul nu are bani să subventioneze unele activități doar copiii celor bogati isi vor permite să studieze să invete să cânte la saxofon, să meargă in excursie sau sā se inscrie intr-un club de tenis.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.