Actualitate Recomandări

Liber la schi pe pârtia mică de pe Dealul Cocoș! Programul de funcționare

Primăria Bistrița anunță deschiderea pârtiei mici, în lungime de circa 300 de metri, deservită de instalația de teleschi, de pe Dealul Cocoș din Unirea. În ultima perioadă s-au înregistrat temperaturi scăzute, iar tunurile de zăpadă au funcționat din plin.

Pârtia Teleschi se deschide vineri 10 februarie, ora 12.00.

Programul este următorul:

 • luni – vineri: 10:00 – 22:00
 • sâmbătă – duminică: 09:00 – 22:00

Tarifele de acces pe Pârtia Teleschi:

Se poate ajunge la pârtie și cu mijloacele de transport în comun: Linia 16, care are traseul B-dul General Grigore Bălan – strada Avram Iancu – strada Ghinzii – strada Valea Ghinzii – Sala Polivalenta Unirea – pârtia de schi Cocoș, în intervalul 07:00 – 22:00. Autobuzul circulă din 30 în 30 de minute.

Până acum, pârtia nu a funcționat nicio zi în această iarnă.

În 2022, Pârtia Teleschi (pârtia mică de 300 metri) s-a deschis în 19 ianuarie și s-a închis în 6 martie, iar Pârtia Telescaun (pârtia mare de 1.300 metri) a fost deschisă în 28 ianuarie și închisă la mijlocul lunii februarie.

8 comentarii

 • Mai oameni, ai sanse sa iei mai mult avant pe trotuarul de pe Sincai decat pe partia mica.
  Daca tot deschideti, faceti un efort si deschideti toata partia pana marti, ca apoi ne vedem in acelasi loc la cules de branduse.

  21
  25
 • Toată faza cu pârtia este că, dacă am avea autorități competente și cu sânge în vene, s-ar putea vinde ce se poate, că tot merge în pagubă și diferența de cost să-i fie imputată fostului primar Crețu, că el oricum schiază în Austria…Așa se tot bagă bani într-un sac fără fund, banii comunității clar, un izvor nesecat!Sau să ia Crețu în gestiune pârtia și s-o facă profitabilă, așa ar dovedi ceva, însă pe banii lui…

  44
  9
 • Cand se anunta vreme rece sta ascuns, asteapta frigul incepe si spre sfarsitul perioadei reci se deschide sa ne dam pe ….noroi!!!
  In Bisrita e frig de 10 zile si de sambata vine primavara!

  25
  27
 • Mulțumim domnului Crețu ca a făcut pirtia ca Bistrița nu are nimic nu bucuram de ce avem cei ce comentează împotriva sunt niște incompetenți ce au primit apartamente moca și sunt împotriva la orce sar face

  5
  39
  • NELU…la baza pârtiei împreună cu biletul, e recomandată și “Gramatica limbii române” sau măcar un manual de limba română de gimnaziu . Succes pe serpentinele pârtiei și ale gramaticii limbii române!
   În rest, mulțumiri domnului Crețu pentru moștenirea lăsată urmașilor și urmașilor noștri .

   11
   7
  • Vine Mircea Rusu band din pușcărie și behăie imnul băsiștilor „Omu bun și pomu copt”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS