Actualitate

Licitație caritabilă în prag de sărbători. Diana Morar: Susținem două cazuri deosebite

Organizația Femeilor Liberale (OFL) Bistrița-Năsăud, condusă de deputatul Diana Morar, a organizat la Hotelul Metropolis un târg caritabil de coșuri cu produse tradiționale din diferite zone ale județului.

Banii strânși în urma licitației caritabile vor ajunge la o profesoară care, în urma unui accident nefericit, este nevoită să folosească scaunul cu rotile și trăiește foarte greu, precum și la sportiva Luiza Bindea din Beclean, campioană la taekwondo, pentru susținerea activității sale sportive.

La eveniment au participat oameni de afaceri, politicieni, primari, care au cumpărat coșurile cu produse tradiționale pregătite de doamnele liberale din orașe și comune.

Majoritatea celor care au cumpărat coșuri, în frunte cu subprefectul Ioan Zăgrean, care a deschis seria de achiziții, au decis să le doneze unor familii nevoiașe, pentru a le face sărbătorile mai frumoase.

”Susținem două cauze, doi oameni deosebiți, care în prezent au nevoie de un mic ajutor. Mulțumim tutuor celor care ne-au onorat invitația, mulțumiri doamnelor liberale prezente cu coșurile cu bunătăți pentru a fi licitate”, a spus președintele OFL Bistrița-Năsăud, deputatul Diana Morar.

Prezent la eveniment, primarul Ioan Turc a menționat că ”este un gest cât se poate de normal: ”Încercăm, prin solidaritate, să răspundem nevoilor unor oameni aflați în dificultate. Banii plătiți pe aceste coșuri vor ajunge acolo unde este nevoie. Gesturile acestea de generozitate ne îmbogățesc”.

În urma licitației s-au adunat 33.600 de lei și 700 euro, dintre care 23.600 lei merg la profesoara în necaz, pentru investigații medicale, iar 10.000 de lei și 700 de euro ajung la Luiza Bindea pentru a-și achiziționa cel mai perfomant echipament sportiv de care are nevoie.

1 comentariu

  • Vedeti buey sarakilor? ,,Aristrocratia” romaneasca a luat obiceiurile bogatilor din occident unde caritatea se face cu propaganda.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.