Sport

Liga Florilor: Gloria, învinsă pe terenul campioanei CSM București

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut meciul disputat în deplasare în etapa a 8-a a Ligii Florilor, împotriva campioanei en titre, CSM București, liderul campionatului de handbal feminin, și rămâne pe locul 6.

CSM București s-a impus cu scorul de 31-28 (17-15).

Pentru echipa bistrițeană, antrenată de selecționerul Florentin Pera, au marcat: Cristina Laslo – 11, Tamires Frossard – 5, Sonia Seraficeanu – 4, Nicoleta Dincă – 3, Seynabou Rodriguez – 2, Gnonsiane Niombla – 2, Ida Dahl – 1.

În poartă, Renata de Arruda a avut 10 intervenții reușite, iar Iulia Dumanska – 2.

Pentru CSM București, pregătită de fostul selecționer Adrian Vasile, au înscris: Cristina Neagu – 7, Monika Kobylinska – 6, Emilie Arntzen – 5, Andreea Ailincăi – 5, Alexandra Dindiligan – 2, Jennifer Gutierrez – 2, Vilde Ingstad – 2, Trine Ostergaard – 1, Laura Flippes – 1.

Gloria a condus în repriza secundă cu 21-19, însă un parţial de 7-0 a dus scorul la 26-21 pentru CSM București în minutul 50, iar din acel moment soarta jocului nu a mai putut fi întoarsă, în pofida eforturilor din final (28-27 în minutul 58).

CSM București a bifat a opta victorie din tot atâtea posibile, în timp ce Gloria a înregistrat a treia înfrângere în acest sezon.

În etapa viitoare, a 9-a, Gloria joacă pe teren propriu, la TeraPlast Arena, cu penultima clasată Dacia Mioveni, duminică 5 noiembrie, de la ora 17.00. Meciul nu va fi televizat.

2 comentarii

  • Dupa acest meci s-ar putea spune multe. In aparenta meciul a fost pierdut in ultimele minute. De fapt a fost pierdut cu mult inainte. A fost pierdut datorita faptului ca Bianca Bazaliu nu a marcat nicidata , din 4 sau 5 incercari. A fost pierdut din cauza greselilor facute de Niombla si de Pristavita in atac. A fost pierdut din cauza ratarii loviturii de penalitate de catre Cristina Laslo. A fost pierdut din cauza celor 4 (patru) bare. A fost pierdut din cauza ratarii cu poarta goala. A fost pierdut din cauza ca s-a insistat in repriza a doua prea mult pe jocul cu pivotul si pe patrunderile individuale ale d-soarei Seynabou Rodrigez in detrimentul jocului cu extremele. A fost pierdut pentru ca Yulya Dumanska a aparat slab. A fost pierdut pentru ca nu a mai jucat Nina Zulic…(A fost o gluma!) Dar mai mult decat oricare din cauzele de mai sus , echipa Gloria a pierdut pentru ca nu a crezut in victorie. Cei in drept vor face cu siguranta analiza jocului si vor ajusta ce se poate ajusta. Analiza va trebui sa cuprinda in mod obligatoriu ce s-a intamplat in perioada in care echipa bistriteana nu a marcat niciun gol si a primit 7(sapte). De la scorul de 21-19 pentru Gloria. Dupa parerea mea au jucat bine Cristina Laslo , Sonia Seraficeanu , Seynabou Rodrigez , partial Tamires Frossard (are scuza pentru oboseala acumulata in meciurile de calificare ale Braziliei) si Renata de Arruda. Am constatat cu bucurie ca noul antrenor a reusit intr-un timp scurt sa schimbe in bine fata echipei atat in atac cat si in aparare. A fost o mare schimbare in jocul echipei fata de meciul avut in deplasare cu Rapidul.Poate trebuie alt psiholog la echipa. Si mai presus de toate trebuie analizat jocul in atac al Biancai Bazaliu a carei „torpilute” au fost „interceptate” cu mare usurinta de sistemul „iron dome” al CSM-ului. Am sperat ca „vom invinge” azi o echipa aflata in degringolada. Nu s-a intamplat , dar poate se va intampla la Braila . Cam atat pentru aceasta seara.

    24
    6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS