Politică

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul Local Bistrița

PSD a anunțat lista de candidați pentru Consiliul Local Bistrița la alegerile din data de 9 iunie.

Candidatul PSD la funcția de primar al Bistriței – managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Gabriel Lazany (nr. 1 pe listă) – îi are în echipa pentru Consiliul Local pe:

2. Florentina-Ștefania Stere

3. Darius-Emilian Ilieșiu

4. Adrian-Ioan Vaida

5. Mihaela-Ioana Albu

6. Daniel Adumitrăchioaiei

7. Dumitru-Alexandru Bria

8. Simona Găluț

9. Radu-Claudiu Elisei

10. Andrei Pântea

11. David-Edward Irimieș-Buia

12. Andra-Elisabeta Bolboacă

13. Dumitru Costea

14. Daria-Maria Stoleru

15. Andrei-Teodor Brătfălean

16. Amalia-Carmen Mănăstire

17. Cosmin-Constantin Cîmpian

18. Adrian-Radu Costea

19. Monalisa-Lucia Halasu

20. Nicolae-Valeriu Florea

21. Alexandru Armencea

22. Doru-Leon Socaciu

23. Angela-Monica Șiman

24. Verginia Ferencz

25. Sorin-Ilie Pop

26. Aurelia Mureșan

27. Claudiu-Dan Jiga

29 comentarii

  • Ăștia îs trandafiri pe care nu îi stârpești nici cu Agent Orange. Ei beau Roundup ca pe țuica de Chintelnic.

   33
   7
  • 😢 Mie mi se pare cea mai mare neruşinare posibilă ce vrea să facă Lazani. Vrea să demoleze Stadionul ” Jean Pădureanu ” inclusiv tribuna veche monument unde Jean Pădureanu a muncit o viață după care să-i facă statuie lui Jean Pădureanu acolo undeva printre resturi.
   Este similar cum ar fi să demolezi casa natală a unui erou național şi undeva într-un colț să-i face o statuie pe care să se uşureze păsările.
   https://timponline.ro/primaria-bistrita-pregatita-sa-cumpere-anul-viitor-stadionul-jean-padureanu-si-sa-demoleze-o-parte-din

   81
   13
  • Mai întâi scăpăm de nepoțeii lui Soroș de la USR după care aruncăm la tomberon partidele făcute la beție de Sică Mandolină și de turnătorul Petrov!

   11
   13
  • Fotbalul este lafel ca păcănelele o afacere împuțită ce trebuie să dispată din oraş, mutați fotbalul în afara oraşului la mama sărăpaniei în Cocoşu.

   9
   4
  • Eu nu am înțeles niciodată. Ce model a fost Jean Pădureanu ? Din punctul meu de vedere a fost un semi impostor. Nu am fost de acord nici cu acordarea numelui lui stadionului. O porcărie

   22
   33
 • Destul de trist, nu îmi spuneți că cineva, oricine, se înscrie în PSD din convingere! Văd și câțiva tineri pe listă, păcat că sunt oameni nevertebrați, se apleacă după interese, nu îi interesează decât să fie numiți ceva șefuleți pe undeva, cum de altfel au fost numiți unii din lista de mai sus. Sau poate de oameni de acest fel are nevoie PSD-ul, fără șira spinării, fără caracter, care se mută dintr-un partid în altul, doar-doar prind un ciolan de lins, care se apleacă după cum bate vântul, joacă după cum le cântă superiorii, care calcă pe cadavre doar să ajungă un pic mai sus. Cu excepțiile de rigoare, dar care sunt foarte puține!

  42
  11
  • Fac pariu ca nu cunoasteti personal pe niciunul dintre ei….vorbiti asa doar sa va aflati in treaba

   14
   30
  • Pai va spune eu despre unul din lista asta, ca mi-a fost coleg de generatie. A fost transferat de taica-su in clasa XII-a de la mate-info Infoel la mate-info CNLR doar pentru a scrie CNLR pe diploma de absolvire a liceului. La matematica la clasa era un elev sub nota 5, la Bacalaureat a luat din cate tin minte aproape 9. A trecut prin facultate cu casca japoneza la majoritatea examenelor. Zero cunostinte, zero competente, din cate stiu nu a profesat nici macar o zi in domeniul absolvit. Are cam toata familia angajata la stat (pe competente desigur, fara pile), toti fiind in urma cu ani buni in cercul deja uitatului Tintean. Oricum, frumos salt facut la PNL la PSD, chiar „nu ma asteptam”.

   43
   1
  • @Ilie cunoaștem numai cîțiva .Faptul că sīnt în pesede mă face să nu dau doi bani pe ei .Cu explicațiile m a ajutat Ares mai sus .

   11
   5
  • @Ilie
   de aia e mai bine s-aștepți apoi formulezi ..
   ai pierdut pariul..doamne ajută să pierzi și votul!
   beizadeaua PNL-istă migrează la PSD cu tot cu BMW + lacune..pare omul potrivit pentru ”mânuri bune” :))
   pe el îl cunoști sau vorbești din lipsă de ocupație?

   5
   7
  • Ai fost la lansarea candidaturii doamnei cu coloana vertebrala buey nume de pinscher?Că te pishai pe ochi ca sigur a fost forțată…,,uitati-va ce privire trista are…sigur a fost fortata” …(citat aproximativ din măcăneala ta).Asa ca buey nume de cățel) ,că zeu al razboiului nu esti ,ça esti plângăcios.Ia zi buey unde s ăia cu coloana vertebrală dreaptă…

   4
   7
  • Ai scris atunci cand si-a anuntat candidatura din partea aur si făceai promisiuni ca nu mai calci in magazinele respective ca sa sustii cu banii tai .Un propagandist ce esti,lipitoare care suge de la sistem,cu aere de erudit.Nu sunt buey nici pesedist ,nici aurist,nici liberal.In mintea ta,aia netedă, oamenii sunt impartiti doar dupa cine le da sa swoogă.Ăstia ca tine ,lipitorile,care sunt gata sa scuioe oricand unde au lins ,sunt plaga bolnava care distruge societatea.Hai marsh la cotetz.

  • ,,Cine sunt candidatii AUR” ,titlul din 29 martie .Doua comentarii.Unul in 29 ,al doilea in 30(ora 10,54).Jale…jale…lacrimi,păreri de rău…jurăminte…waw…

  • Nu te mai obosi cu analiza textului, că oricum nu înțelegi nimic. Nici nu are rost să îți explic, nu ai înțelege. Atât ai înțeles, atât e nivelul tău. Continuă să faci la ceea ce te pricepi, adică să jignești și să îți dai singur like-uri.

   2
   1
 • Îs toți după chipul și asemănarea Voievodului Radu. S-o avut grijă să nu fie între ei cineva care să îl poată provoca dpdv intelectual.

  Treaba bună!

  23
  1
  • Pentru @carr-es și clonele lui: nu te dezminți, jignești și insulți ca un psdist veritabil, ăsta e nivelul vostru. Toți ceilalți ne-am exprimat părerea în mod civilizat, doar tu folosești apelative jignitoare. Btw, n-am scris nicăieri că doamna din aur a fost forțată, atât ai înțeles tu. Iată, stimați prieteni, puteți vedea profilul psd-istului: semianalfabet, jignește, nu înțelege un text simplu, caracter jegos.

   3
   6
 • Prosti da’ multi! Am crezut ca am scapat de comunisti si ne-am pacalit; acum mergem la sigur: de prosti nu vom scapa niciodata!

  15
  1
 • Darius Iliuesiu, pe poziția a doua, se vrea vice, asta nu a lucrat la primărie la serviciul lui Irinel?
  Și ăla mare PSD ist după care a lins și linge clanța PNL ului.
  No , m am răzgândit , când văd ce consilieri (unii)

  11
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.