Politică

Președintele CJ Radu Moldovan și-a depus candidatura pentru un nou mandat

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Județean Bistrița-Năsăud, candidatura pentru un nou mandat. I-a avut alături pe primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, și pe cel al comunei Lechința, Romeo Florian, ambii în conducerea filialei județene a PSD.

”Dezvoltarea județului poate continua doar cu o echipă unită, de profesioniști, de tineri cu inițiativă și de specialiști care au demonstrat că știu și pot să transforme proiectele în fapte.

Sunt 12 ani de proiecte, de investiții utile pentru întregul județ. Sunt 12 ani fără promisiuni electorale! Fapte, nu vorbe! Sunt 12 ani în care am bătut la pas, județul nostru, în lung și-n lat!

Vă știu părerile, știu nevoile din fiecare comunitate și mereu m-am zbătut să le rezolv! Pentru că m-ați ales ca să vă fiu aproape, să fac proiecte utile, să găsesc soluții, să duc județul pe drumul dezvoltării! Am făcut totul în echipă și fără să țin cont de culoarea politică! Alături de primarii județului s-au implementat proiecte care au schimbat în bine fiecare comunitate. Am făcut totul, din respect pentru oamenii care și-au pus speranțele în mine, care cred în mine și în echipa de specialiști. Vă sunt recunoscător pentru încredere! Am făcut totul datorită dumneavoastră. Mi-ați oferit, prin vot, puterea de a face! Dumneavoastră ați ales și veți alege calea pe care să o ia județul nostru, prin vot! Nimic din ce am făcut nu este al meu, ci al dumneavoastră și al generațiilor ce vor veni!

Sănătate, educație, investiții în siguranță, drumuri bune, cultură, deschiderea castelelor și a drumului către turism și sport, toate domeniile au fost și vor fi, în continuare, pe lista mea de priorități. Județul nostru este un etalon de dezvoltare, fruntaș la atragerea de fonduri europene și proiecte ce au devenit modele de bune practici. Prin puterea votului dumneavoastră, toate proiectele de dezvoltare vor continua! Știu ce am de făcut, am cu cine face. Am avut și am alături o echipă de profesioniști!”, a scris Radu Moldovan pe Facebook.

Lista de consilieri a PSD Bistrița-Năsăud:

1. Emil Radu Moldovan

2. ⁠Camelia Tabără

3. Paul- Vasile Pop

4. Daniel Claudiu Tămaș

5. Lucia-Augusta Săsărman

6. Mihai Tudor Suciu

7. George Pop

8. Mirela Maria Cîrcu

9. Petru-Nicolae Popescu

10. Romulus Pop

11. Simona Elena Duca

12. Ioan-Alin Demian

13. Ciprian Buta

14. Mihael-Simion Forai

15. Nicolae-Grigore Lupșan

16. Angelo-Aurelian Manea

17. Grigore Sas

18. Emiliana-Cristina Darabont

19. Ionuț- Bogdan Turbat

20. Maria Ulecan

21. Viorel Ința

22. Alin Burcutean

23. Dumitrița Baniai

24. Paul Iorga

25. Cristian Tăloi

26. Claudia Timoce

27. Aurel Candale

28. Ieronim Avram

29. Ana Emilia Bodriheic

30. Gheorghe Marin

31. Ionuț Mutu

32. Anamaria Foriș

33. Claudiu Andraș

34. Ana-Maria Gaftone

35. Darius Moldovan

36. Marinel Bodiu

37. Daniela Furcea

38. Gabriel Perhaiță

9 comentarii

 • Woooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ce surpriză!!!!!!!
  Nu ne/mă așteptam!!!!!!
  Se sacrifică el, pentru noi??????????
  Romeo, ce-i așa crispat, supărat, nelămurit; oare vroia el?
  Am aflat pe surse 🙁 că este susținut de posibilul candidat la primăria capitalei Cîrstoiu!
  Suuccessuurii la alba-neagra;
  aici e, aici nu e;
  că așa-i politica o alba-neagra pentru cel care ține casa 🙁
  Te pupă Sălile Polivalente 🙂

  34
  20
 • Este nevoie de un stadion de Rugby în mijlocul oraşului pe strada Drumul Cetății acolo unde a fost LDP-ul ca-să poată să ajungă să poată să facă sport câți mai mulți copii din Bistrița.

  40
  11
  • Cu puțin interes Stadionul de Rugby de pe strada Drumul Cetății se poate realiza foarte uşor fiindcă nu este nevoie de o imensitate de stadion ca la fotbal .

   31
   8
 • Aceiasi caposi de ani de zile se mandresc ca au dres, ca au facut , santem printre ultimile judete din tara iar minciuna cu Bogdan ca nu va mai candida,a fost o minciuna doar stie ca in postura de ministru nu are viata lunga, dar ca baron de judet face ce vrea muschi lui , ganditiva ca chitelnicu va mai candida si in 2032 findca in 2028 nu avem ce sa vorbim ,probabil il vom implora si in 2040, ori cum slabul din Lechinta va fi trecut la cele vesnice , doar Iliescu va reveni la Cotroceni iar Radu va fi primar in Chitelnic, doar biroul il va avea tot la C judetean, nu la primaria din Chitelnic.

  4
  3
 • ” Fără o Centură prin afara intravilanului Bistriței, fără o Autostradă, fără un Aeroport, fără toate acestea Bistrița va rămâne un cătun nenorocit uitat de timp şi lume ”
  Este timpul să înceapă lucrările de infrastructură vitale pentru Bistrița şi județul Bistrița Năsăud.

  17
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.