Politică

Lorand Toth: Demersuri pentru formarea unui pol de dreapta în jurul USR

În cadrul Congresului USR s-a dat un mandat pentru crearea unei strategii politice la actuala guvernare şi a unei construcţii în jurul USR. Reprezentanții USR au votat în favoarea unui mandat pentru formarea unui pol de dreapta.

”Alături de colegii mei delegați ai USR Bistrița-Năsăud la Congresul USR am votat începerea demersurilor de a constitui în jurul USR a unui pol politic de dreapta.

O alternativă reală atât la nivel național cât și la nivel local pentru PSD, PNL și partidul extremist AUR.

Congresul nu a fost doar despre viitorul USR, ci și despre viitorul României pentru că astăzi s-a decis construirea unei alternative puternice până în 2024 pentru oamenii onești și de bună credință.

România are nevoie de schimbare, iar alături de oameni competenți și onești care nu mai vor să stea deoparte, suntem hotărâți să muncim pentru a oferi această schimbare reală”, spune președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth, într-o postare pe Facebook.

Etichete

14 comentarii

 • Mai presus de toate, România are nevoie de o politică socială și orientată spre viitor, care să pună în centru mediul și oamenii. Mai multă responsabilitate și o perspectivă pentru tineri. Mai puțină birocrație, mai multă încredere, empatie și dezvoltare durabilă în fața schimbărilor climatice.
  Concentrarea pe termeni precum „dreapta” sau „stânga” este depășită și duce doar mai departe în capătul mort al polarizării și populismului.

  23
  3
  • Ma Born, dupa parerea ta doar un ghiveci ideologic rezolva problema. Ai un talent deosebit in a scrie mult fara a spune nimic.

 • USR 🇪🇺
  Aveți susținerea mea în 2024.
  Locul României e în altă parte, NU unde se află în momentul de față.

  9
  29
  • @Plăcuță suedeză cu efect de bumeerang

   😃
   Asta a fost bună, mi-a plăcut,😃

   1
   5
 • ,,Dreapta” …o adunatura de looseri compusă din wokeri leftarzi care se cred elitistii ,ratații lu Sică,fiu de ofiter de securitate,bugetar fără servici,fost prim ministru care incearca sa refaca banda cu care a nenorocit țara si oamenii in timpul pandemiei in timp ce ei chefuiau prin guvern si importau cârpe pe post de măsti si galeria de țuțări ai Lenuței din Pleșcoi organizată de turnătorul Petrov.

  17
  13
  • Perceptia usr asupra inechitatilor sociale e discutabila.Subiectul e tocmai aceasta alianta.Asta am comentat si tu ca un baiat care esti la post cand partidul o cere crezi ca toti care comenteaza pe aici sunt cuceriti politicile vreunui partid iti spun asta pentru ca te curenteaza orixe opinie care critica usr si in zelul tau de a combate ,,dusmanul” uiti subiectul.Cat despre looserii lui Ciolacu…vor face si astia orice sa pastreze ciolanul indiferent de orientare politica.Daca l au slugarit pe Johannis de ce nu si usr.Solutia imorala vorba mentorului pmp.

   10
   3
  • @Dă driapta

   E un punct de vedere distorsionat/întortocheat…. dar trebuie respectat punctul tău de vedere, iar punctul meu de vedere e că astea sunt rezultatele a 33 ani de împărțiri în grupuri și grupulețe a cetățenilor români….cu cât mai dispersați cu atât mai bine.
   Ai grijă de tine bărbate 🙂

   3
   10
  • Citeste …nu recita poezia.Despre Sica nu am scris nimic pentru ca erai de acord cu mine in primul comentariu.Deturnarea de la Subiect-Alianta o faci tu crezand ca ma incurci in termeni de ideologie.Imediat ma iei cu ,,testele ” de la Bologna.Hai pa …vezi ti de serviciu in slujba partidului.

   7
   2
  • Dar…ai dreptate.Sică se face si woker daca e necesar.Chiar se pliaza :)))

  • A plecat trenul din gara. Ați rămas pe peron.. Următorul tren încă este în depou. Dar sperați, ca sunteți speriați. Ciolanul este cam mic și uscat.

   11
   1
 • Usr era singurul partid(capabil sa modernizeze tara) de care se temea chelnerul si ciuma rosie.Din pacate o sa avem aur cat cuprinde(dupa chipul si asemanarea cu poporul roman) ,in alianta cu ciuma rosie!!(care este vesnica ca radiatia de la Cernobil)

  11
  17
 • Vai de capul vostru USR-isti idealisti… V-ati batut joc de voturile noastre. Cand ati fost la guvernare v-ati comportat copilareste. In loc sa va straduiti sa va implementati agenda(buna de altfel), v-ati luat la harta cu toata lumea… Vrei, nu vrei, iti place, nu-ti place, cand esti intr-o coalitie mai treci cu vederea defectele colegului. Sau macar le discuti in culise. Pana la urma cum vrei sa ajungi un partid mare? Ca nu iesi din pamant direct cu majoritate parlamentara! Voi le stiti pe toate, voi sunteti toti zmei doar parerea voastra conteaza… cam asa v-ati comportat. Ati schimbat nush cati presedinti de partid, ba impreuna cu PLUS, ba fara plus. Nu v-ati inteles intern ce sa mai vorbim de coalitie de guvernare… Mai invatati ce inseamna colaborarea ca va lipseste cu desavarsire… Nimeni nu o sa se mai incurce cu voi in vecii vecilor. Amin!

  15
  2
 • 👎Ăștia sunt tot aia zurliii, a lui cel cu urările: „La mulți ani, Mihai!”, scris-a Bulai pe facebook, @ 15.1.2021??!!
  Iar prin „modernizare” înțelegem ‘ruinizare’?

  p.s.
  (Unde Mihai, era defapt poetul M. Eminescu).

  8
  1
 • Useristii astia sunt niste adolescenti intarziati, total habarnisti dar care s-au dovedit a fi chiar mai hoti si mai toxici decat politrucii de la PSD-PNL prin faptul ca sunt manipusati de forte staine (ONG-uri sorosinte, Renew Europe si alte etitati obscure).

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.