Actualitate

Lucrări în plină desfășurare pe str. Năsăudului

Sunt în toi lucrările pe strada Năsăudului din Bistrița, parte a proiectului cu bani europeni pentru reconfigurarea axei de transport care mai cuprinde str. Gării, b-dul Decebal și str. Andrei Mureșanu.

”Lucrări temeinice în desfășurare pe strada Năsăudului”, a postat primarul Ioan Turc.

“Strada Năsăudului, capătul acestui segment al axei de transport, este în lucru și ne dorim ca în cel mai scurt timp posibil să anunțăm deschiderea acestuia”, transmite executantul lucrărilor, M.I.S. Grup. 

Str. Năsăudului va fi în lucrări până în 31 iulie, timp în care circulația este închisă pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Andrei Mureșanu până la intersecția cu str. Calea Moldovei.

Proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” (63,8 milioane lei, circa 13 milioane euro) constă în: realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea pistelor pentru bicicliști, reabilitarea trotuarelor, realizarea unui sistem rutier nou la partea carosabilă, realizarea unui pasaj pietonal subteran pe B-dul Decebal în zona pieței, iluminat public cu sistem de telegestiune, modernizarea stațiilor de transport public existente, realizarea de sisteme de monitorizare video. Capacități: stații de transport – 10, lungime piste bicicliști – 4.596 m, lungime trotuar – 4.435 m, lungime carosabil reabilitat – 2.347 m. Constructor este M.I.S. Grup.

6 comentarii

 • Ce era inainte numa asfalt nu era prietene. Cred ca 90% din sate au drumuri mai bune comparat cu ce era.

  Hai sa vedem cum termina lucrarile.

  12
  8
  • Poi no…daca de 3 ani nu asfalteaza Mercedesu lui Neluzzu…Ca fostul era defect am inteles…dar de ce trebuie sa nu il ridicam in slavisi pe ăsta care in 3 ani a facut doar buda si trenulezzul.Cat despre cate mandate îi vor trebui sa repare orasul dupa ce la transformat in Bahmut …vom vedea.

   4
   2
 • Veneam de pe Bargau, drum fain si asfalt bun, intram în Bistrita pe strada Nasaudului ma apucam de slalom sa evit gropile!!!

 • Boschetii ,gardurile ,iarba si buruienile o sa ajunga intr o saptamana la erajul 1 al blocurilor.Primaria o tine numai pe paranghelii ,balciuri si chestii smart prin santuri gropi si transee..Mai bine sa puna lucerna pe asa zisele spatii verzi ,sa sape fantani sa se adape turma care a votat acum 3 ani.

  3
  2
 • Vedem noi peste un an doi, cum incepe Aquabis sa sparga tot orasul, sa schimbe conductele pricipale, apoi pa garantie la tot ce a lucrat MisG. Astea de la Aquabis nu o sa mai aduca niciodată la cum a fost 🤣🤣🤣

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.