Social

Străzi spălate, campanie de colectare prelungită

Operatorul de salubritate Supercom dedică în această primăvară, luna aprilie, campaniilor gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și biodegradabile, dar și activității de spălat în municipiul Bistrița, anunță compania: ”Aprilie, luna curățeniei de primăvară la Supercom!”.

În plină campanie de colectare a deșeurilor biodegradabile din întreg județul Bistrita-Năsăud, compania Supercom anunță, totodată, prelungirea perioadei campaniei de colectare a deșeurilor voluminoase, ca urmare a cantităților foarte mari rezultate. Astfel, cetățenii sunt asigurați că toate deșeurile vor fi ridicate.

Curățenia de primăvară în municipiul Bistrița este susținută, de asemenea, prin activități de spălare a carosabilului, trotuarelor și platformelor de către angajații Supercom, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. ”Facem eforturi ca populația să se bucure de serviciile noastre zilnic, mai ales acum, în pragul sărbătorilor pascale”, informează Supercom.


După încheierea campaniilor gratuite, deșeurile voluminoase și deșeurile biodegradabile pot fi colectate de catre operator la cerere, de la deținători, contra cost. Pentru locuitorii județului exista posibilitatea să depună deșeurile voluntar la unul dintre cele 5 Centre de Colectare (Bistrița-Narciselor-Viișoara, Galații Bistriței, Beclean, Năsăud sau Sângeorz-Băi), în timpul programului de lucru, acestea fiind preluate fără costuri.

Pentru informatii suplimentare, putem fi contactati pe adresa de e-mail: bistrita@supercom.ro,  la numarul de telefon: 0263.944 (Dispecerat), sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.

2 comentarii

  • Anul trecut aceiași poveste nu sa ridicat biodegradabile de pe Zavoaie pina nu sunat la ei Anul acesta la fel nu lau ridicat cind au scris data 3 -4 April în 15 Sinbata încă nu erau ridicate

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS