Social

Cât costă petrecerea Paștelui într-o casă tradițională

Paștele petrecut pe Valea Sălăuței într-o casă tradițională cu târnaț, cu mâncare tradițională, poate fi o experiență de neuitat, promite proprietarul unei case din Fiad care poate găzdui, timp de patru zile, șase adulți.

Potrivit Aventura Rurală, casa este una tradițională din lemn, cu târnaț, compusă din trei dormitoare, o cameră de zi cu bucătărie și două băi.

”În cele 4 zile în care vei fi oaspetele nostru, îți garantăm o experiență culinară locală, delicioasă, astfel încât toate produsele servite sunt gătite în casă, de către o gospodină din sat din ingrediente locale.

Pachetul include: 4 nopți cazare, toate mesele asigurate (cina festivă de Paște), atelier de înroșit ouă, participare la slujba de Înviere, drumeție cu popas și prânz în aer liber, excursie ghidată cu transport inclus în Maramureșul istoric, foc de tabără.

La o distanță de maxim 25 km se pot vizita meșteri populari, instalații industriale arhaice (moară, piuă, darac, vâltoare pe apă) și muzeul etnografic în Săcel, Maramureș.

De asemenea la 20 km, în Suplai, se face accesul pe cel mai facil traseu de drumeție spre Vârful Țibleș sau se poate merge în drumeție la Peștera și Izbucul Izvorului Albastru al Izei prin Pasul Pietrii.

Tariful sejurului pentru 4 zile (4 nopți) între 14 aprilie 2023 – 18 aprilie 2023 este 2500 lei pentru doi adulți. Pentru copii se oferă reducere.

2 comentarii

 • Paștele sunt frumoase în familie, cu mâncăruri gătite de tine, ciocnind un pahar de vin, ouăle, alături de cei dragi. Acest pachet, cam scumpuț, îl poți experimenta cu altă ocazie. Ținând cont că pe lângă cei 2 500 pentru două persoane, mai pui 1500 și pentru copii, apoi cel puțin încă 2000 pentru mici plăceri suplimentare, ajungi la 6000, dar sigur nu totul înseamnă bani, dacă îi ai…Sărbători binecuvântate, cu sănătate, oriunde vă aflați.
  PĂREREA MEA !

  11
  3
  • Care e parerea ta pana la urma?
   Da dai sau nu banii?
   Cui?
   La nevasta sau „osanilor tai”?

   3
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS