Social

Plasă pentru gunoaie pe râul Bistrița Ardeleană

Pe râul Bistrița Ardeleană pe raza municipiului va fi amplasată o plasă care să rețină gunoaiele ce vin din amonte, a declarat viceprimarul Sorin Hangan.

”A fost depus un proiect pe schema de bugetare participativă pentru amplasarea unei plase pe râu care să oprească PET-urile ce vin din amonte. Locul unde va fi amplasată va fi stabilit împreună cu Apele Române. E un început. Nu știu dacă va rezolva problema la modul general”, a spus Sorin Hangan.

Primăria Bistrița a extins până în 1 mai perioada în care se face curățenia de primăvară întrucât, neavând posibilitatea să încheie anul acesta un contract cu Penitenciarul Bistrița – care are o colaborare cu firma Leoni – nu a putut face curățenie în intervalul pe care și l-a propus.

Municipalitatea a anunțat că este dispusă să încheie un contract cu un prestator de servicii pentru curățarea malurilor râului, însă potrivit lui Sorin Hangan, deocamdată nu s-a prezentat nimeni.

În lipsa altei soluții, viceprimarul e decis să ia 10-12 oameni de la Spații verzi care, cu un utilaj, să curețe zonele în care sunt depozitate gunoaie.

4 comentarii

  • Oare e acelasi proiect pe care’l propunea si fostul viceprimar , actualmente director la ADI Deseuri ? Daca ne dati si un termen estimativ de realizare , ar fi credibil daca nu vor trece la categoria ,, vom face ”!

  • Nu are importanta cine-l promoveaza…ci cine-l face!
    Problema ar fi, cine scoate mizeriile de acolo!? La asta trebuia sa ne spuna dl vice rezolvarea.
    Ar fi potrivit unul si dupa Bistrita…ca doar noi nu suntem….sfinti!!!

  • Din ce știu apele sunt ale apelor Române!
    Nu e corect că primăria să facă curat, când construiești ceva pe langa apa , te și pune apele romane sa iei avize și draci beți, dar când e mizeria pe apele lor, nu sunt apele lor… Dracu de nenorociți

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.