Social

Plasă pentru gunoaie pe râul Bistrița Ardeleană

Pe râul Bistrița Ardeleană pe raza municipiului va fi amplasată o plasă care să rețină gunoaiele ce vin din amonte, a declarat viceprimarul Sorin Hangan.

”A fost depus un proiect pe schema de bugetare participativă pentru amplasarea unei plase pe râu care să oprească PET-urile ce vin din amonte. Locul unde va fi amplasată va fi stabilit împreună cu Apele Române. E un început. Nu știu dacă va rezolva problema la modul general”, a spus Sorin Hangan.

Primăria Bistrița a extins până în 1 mai perioada în care se face curățenia de primăvară întrucât, neavând posibilitatea să încheie anul acesta un contract cu Penitenciarul Bistrița – care are o colaborare cu firma Leoni – nu a putut face curățenie în intervalul pe care și l-a propus.

Municipalitatea a anunțat că este dispusă să încheie un contract cu un prestator de servicii pentru curățarea malurilor râului, însă potrivit lui Sorin Hangan, deocamdată nu s-a prezentat nimeni.

În lipsa altei soluții, viceprimarul e decis să ia 10-12 oameni de la Spații verzi care, cu un utilaj, să curețe zonele în care sunt depozitate gunoaie.

4 comentarii

  • Oare e acelasi proiect pe care’l propunea si fostul viceprimar , actualmente director la ADI Deseuri ? Daca ne dati si un termen estimativ de realizare , ar fi credibil daca nu vor trece la categoria ,, vom face ”!

  • Nu are importanta cine-l promoveaza…ci cine-l face!
    Problema ar fi, cine scoate mizeriile de acolo!? La asta trebuia sa ne spuna dl vice rezolvarea.
    Ar fi potrivit unul si dupa Bistrita…ca doar noi nu suntem….sfinti!!!

  • Din ce știu apele sunt ale apelor Române!
    Nu e corect că primăria să facă curat, când construiești ceva pe langa apa , te și pune apele romane sa iei avize și draci beți, dar când e mizeria pe apele lor, nu sunt apele lor… Dracu de nenorociți

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS