Actualitate

Manifestanţii au strigat din nou împotriva lui Traian Băsescu pe care îl vor demis la referendum

Peste 40 de persoane au participat, miercuri seara la o manifestaţie de protest împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu în care au strigat slogane împotriva acestuia şi au îndemnat lumea să meargă la referendum şi să voteze DA pentru ca Traian Băsescu să plece de la Cotroceni. .

Protestul a început la ora 20.00 în Piaţa Petru Rareş din faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud. Manifestanţii au afişat pancarte pe care au scris: „Votez DA pentru o ţară normală, votez DA pentru demiterea lui Traian Băsescu!”, „Ai semănat ură, acum culegi furtună!”, „Demite-l, hai la referendum!”. Ei au fluturat un drapel tricolor şi au scandat: „Haideţi la vot!”, „Afară, afară, cu javrele din ţară!”. Din repertoriu nu au lipsit expresia „ieşi afară javră ordinară”, dar nici cuvinte precum „laşule”, „măgarule” care, de îndată ce erau rostite de unii dintre ei, generau râsete.

Printre manifestanţi au putut fi văzuţi mai mulţi foşti militari care fac parte din Sindicatul cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere. Fostul adjunct al şefului ISU, col. (r) Maftei Taloş a fost şi el prezent. De asemenea, în mulţime s-au mai aflat dr. Dan Ilieş de la Spitalul Judeţean, liderul Sanitas Viorel Viţelaru, dar şi medicul de familie Camelia Anton.

Profesorul Claudiu Şular a purtat un tricou cu îndemnul „Hai la referendum!”.

La un moment dat, din Prefectură a ieşit subprefectul Ovidiu Frenţ care a venit să îi salute pe manifestanţi. Unii dintre ei l-au felicitat pentru funcţie, iar alţii i-au mulţumit că jandarmii nu au mai pus garduri.

Protestul a ţinut o oră, a fost autorizat şi s-a încheiat fără incidente. 

           

4 comentarii

  • Doamne, astia sunt revo;utionarii. Doar atata popor a adunat PSD-ul. Il vad pe „VALOROSUL” consilier local Molnar, un mare „caracter”.

    • Nu e organizat de nici un pardit, insa poate participa oricare persoana, cetatean care s-a saturat de basescu, inclusiv membrii pdl, altii decat cei care se supun orbeste, si fireste nedemocratic acceptand sa nu se prezinte la vot. Strutii i-a pus Cretu, din cate stiu, dar se pare ca sunt tot mai multi struti in pdl. Va rog putin respect, ne-am saturat de sfaturile voastre pdl-iste ! Plecati acasa postaci pdlisti !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS