Actualitate

Marcaje rutiere peste ultimul strat de asfalt pe str. Andrei Mureșanu

Pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița au fost realizate în ultimele zile marcajele rutiere care finalizează practic lucrările la partea carosabilă pe tronsonul respectiv, perioadă în care circulația rutieră a fost închisă.

Strada Andrei Mureșanu face parte din proiectul de circa 13 milioane euro ”Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – B-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”, derulat de munciipalitate cu bani europeni și care trebuie să se încheie până la sfârșitul acestui an.

”Marcaje rutiere peste ultimul strat de asfalt pe tronsonul Andrei Mureșanu al axei reconfigurate de transport Gării – Năsăudului”, a postat primarul Ioan Turc.


6 comentarii

 • A ieșit bine. Dacă toată axa va arăta așa, când e gata și pasajul din Decebal, se poate spune că avem o masterpiece. Spor in continuare primariei și executantului lucrărilor!

  15
  23
  • Ai dreptate
   Vopseaua lavabila luata la oferta nu va iesi din primavara.
   Data si pe o suprafata umeda e cireasa…pe tortul lui gabi9

   11
   4
 • Oare azi v-a fi deschisa circulatia? Ati zis ca inchideti ín data de 9 pana la ora 20 sí nici ieri nu era deschis! Bag seama a fost sarbatoare sí ati uitat! Dupa cum ma uit e liber la parcare, nu O sa fie banda dedicata autobuzelor ? Cel putin ín poze nu se vede,poate mai inchideti O data pt a marca BUS! Locuitori de la Lama Au fost cei mai defavorizati cu oprirea circulatiei. Un om bolnavi fara posibilitati de a circula cu taxi nu putea ajunge de exemplu la policlinica. Ne mai vorbind de muncitorii care fac naveta. Totusi de la Lama pana la cea mai apropiata statie e de mers( 1 Decembrie s-au piata Decebal)

  13
  4
 • daca s-ar respecta faza cu BUS-ul pt ca au trasat pt bus, inseamna ca nu ar mai parca, dar ce sa vezi deja sunt parcati, sa vedem cum va evolua ca in GERMANIA sau ca in ABURDISTAN, alooo primare esti micutzel dar poate ne auzi mahhhhh…….
  asa cum sunt trasate e ideal dar nu o sa ia in considerare nimeni sunt convins ca doar e tara unde fiecare face ce vrea caputzu lui…cat despre transmixt nu ei sunt de vina ci administratorii oraselului cu groapa in mijloc

  7
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS