Actualitate

Marius Armean, şeful ARR Bistriţa: Roşu Tour are licenţă de transport internaţional

Şeful Autorităţii Rutiere Române Bistriţa-Năsăud Marius Armean a declarat, luni, pentru Timp Online, că firma Roşu Tour, al cărei autocar a fost implicat în accidentul din Franţa, are licenţă de transport internaţional, toate actele fiind în regulă din acest punct de vedere.

„Firma Roşu Tour are licenţă de transport internaţional. Vă spun acest lucru fără niciun dubiu. ARR i-a eliberat licenţa, dar de aici nu mai este treaba noastră. Inspecţia de Stat pentru Control în Trafic Rutier (ISCTR) este cea care verifică apoi ce se întâmplă cu operatorii. În Bistriţa-Năsăud sunt patru inspectori, dar sediul ISCTR este la Cluj”, a declarat Marius Armean.

Şeful ARR Bistriţa-Năsăud a spus că nu i s-au cerut date despre Roşu Tour întrucât baza de date este una naţională şi poate fi accesată direct de la Bucureşti.

„Nouă nu ni s-au cerut niciun fel de informaţii despre această firmă. În fond, baza de date este una naţională şi poate fi accesată de ARR direct de la Bucureşti”, a declarat Marius Armean.

Un copil a decedat, 12 persoane sunt în stare gravă, 30 de persoane sunt internate cu leziuni care nu pun viaţa în pericol, iar 7 persoane nu au necesitat intervenţii medicale, în urma accidentului în care a fost implicat un autocar românesc în Franţa, a anunţat, duminică, premierul Victor Ponta.

El a precizat că pasagerii răniţi sunt internaţi în 6 spitale din regiunea în care s-a produs accidentul.

„Este vorba despre un autocar care efectua o cursă de linie, o cursă obişnuită, cu cetăţeni români care veneau din Spania şi se îndreptau către România. Nu e vorba, cel puţin din datele pe care noi le avem, de ceea ce s-a comunicat iniţial, de un grup de copii. Era vorba de părinţi, unii dintre ei însoţiţi de copii”, a spus Ponta.

Luni, IJP Bistriţa-Năsăud va verifica actele prin care roşu Tour a închiriat autocarul unei firme din Suceava.

6 comentarii

  • ….. imi aminetesc de domnul respectiv….umbla cu afise la lipit in timpul camapaniei electorale……..chiar imi place……deci asta e rasplata…….sa mor de inteleg cu ce se mananca politica asta!!!!!!

  • Actuala putere a spus ca daca vin ei nu vor face la fel ca vechea putere, nu vor schimba oameni pe criterii politice.Nu pot sa cred ca in toata agentia nu sa gasit un angajat care sa fie sef si a trebuit adus acest domn care probabil nu are legatura cu transporturile.”Transporturile sunt pe maini bune”

  • Scriu tot felul de comentarii unii care n-au habar de transporturi…Hai sa ne aflam si noi in treaba…Actualul sef de la ARR este inginer auto cu vechime de peste 20 de ani,a terminat in 1990 Facultatea de Autovehicule Rutiere la Brasov,il cunosc foarte bine,am fost colegi si este o persoana deosbita.Asa ca mai moale cu comentariile rautacioase !

    • ….da….20 de ani a fost sofer….in rest parca a avut si un bar….apropo de experienta……ce experienta….de soferie??????

  • Scriu unii comentarii care n-au nimic in comun cu relitatea.Actulalul se de la ARR este inginer auto cu experienta de peste 20 de ani,a absolvit Facultatea de Autovehicole Rutiere Brasov in 1990.Il cunosc ,am fost colegi,este o persoana deosebita…un profesionist,asa ca mai usor cu comentariile rautacioase !

  • Calitatea lui de baza este ca este cumnatul si partenerul de afaceri al lui Dorin Popescu. A fost cel care a supravegheat toata iarna mitingurile de la prefectura. gurile rele spun ca era cel care verifica si deconta prestatia”urlatorilor” profesionisti.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS